Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στα επόμενα επεισόδια:

Περισσότερος Desmond. Την επόμενη εβδομάδα σίγουρα θα πάρετε την δόση σας από τον Henry Ian Cusick σε αυτό που ίσως είναι το αγαπημένο μου επεισόδιο της σεζόν. (Ok, δεύτερο μετά από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας με τον Richard Alpert). Είναι βαθιά συναισθηματικό επεισόδιο που θα σας κάνει να χαμογελάσετε, αν δεν είσαστε φτιαγμένοι από πέτρα. Περιλαμβάνει κάποιους παλιούς φίλους που επιστρέφουν στα Sideways. Και κάποιος βλέπει την "αλήθεια".

Η λέξη με τα τέσσερα γράμματα. Στο επόμενο επεισόδιο θα είναι εμφανής ποια είναι η λέξη που έχει τέσσερα γράμματα και περιγράφει τι είναι το Lost τελικά. Έχει ένα Ε και είναι κάτι καλό.


Πηγή:E!Online