Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Συνέντευξη του Jorge Garcia

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τη συνέντευξη

Το τελευταίο Lost κατέληξε με τον Hurley να οδηγεί τους εναπομείναντες υποψήφιους στο στρατόπεδο του Άνδρα με τα Μαύρα. Προφανώς ο Hugo Reyes τρελάθηκε, έτσι;

"Προσπαθεί να προστατέψει όλους, όπως έκανε πάντα" επιμένει ο Garcia, που προσθέει πως ο θάνατος της Ilana ήταν καταλύτης για τον Hurley για να πάρει έναν ηγετικό ρόλο. Επιπλέον, ο Garcia λέει "Έχοντας αυτή τη σύνδεση με τον Jacob (Mark Pellegrino) του έχει δώσει σίγουρα κουράγιο να πάρει περισσότερη αρχηγία και να κάνει πράγματα."

"Ίσως τα σπρώχνει στα όρια λίγο, αλλά όταν έχεις μια σειρά με τον Ben Linus (Michael Emerson) σε αυτή, δεν φαίνεται πραγματικά τόσο κακό, αυτά που κάνει, ακόμα τουλάχιστον. Οι προθέσεις του είναι σωστές. Είναι η τελευταία σεζόν, έτσι πρέπει να φτάσουμε στο τέλος, έτσι ίσως αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο!"

Το επόμενο επεισόδιο θα ασχοληθεί με την έναρξη της αντιπαράθεσης ανάμεσα στο καλό και το κακό, λέει ο Garcia. Προσθέτει πως δεν πρέπει να ανησυχούμε για την ασφάλεια των Hurley, Jack (Matthew Fox), Frank (Jeff Fahey) και Sun (Υunjin Kim)." [Ο Άνδρας με τα Μαύρα] έδωσε τον λόγο του πως δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Έχει εδραιωθεί πως πρέπει να κρατά τον λόγο του" λέει ο Garcia. "Έτσι αν δίνει τον λόγο του, τότε δεσμεύεται από αυτόν."

Η ερώτηση παραμένει: Οι υποψήφιοι θα προσπαθήσουν να ανατινάξουν το αεροπλάνο για να σταματήσουν τον Γέρο Καπνό από το να φύγει από το νησί; "Χτίζουν μια μεγάλη άτρακτο αεροπλάνου, πλήρης με φτερά από ξύλο και αφρό" λέει ο Garcia. "Θα ήταν στ' αλήθεια όμορφο να ανατιναχτεί."

Ο Garcia που σκοπεύει να μετακομίσει πίσω στο Los Angeles όταν η σειρά τελειώσει, λεέι πως το καστ θα γυρίζει μέχρι τις 24 Απριλίου, αλλά μόλις τελείωσαν με μια κρίσιμη τοποθεσία: το Kualoa Ranch της Χαβάη.

"Όταν γυρίζαμε, είχαμε μια στιγμή όπου όλοι κρατήσαμε τα χέρια και αγκαλιαστήκαμε γιατί το Kualoa Ranch ήταν από την πρώτη μέρα του Πιλότου, έτσι θα είναι πάντα ιδιαίτερο με αυτό τον τρόπο."

Ποιος έλειπε από εκείνη την ομαδική στιγμή;

"Δεν μπορώ να σας πω ποιος ήταν εκεί" λέει ο Garcia. "Είναι ασφαλές να πω ότι η Ilana δεν πρόκειται να είναι η μοναδική απώλεια της μεγάλης μάχης του Lost."


Πηγή:TVGuide