Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στα επόμενα επεισόδια:

Ίσως δούμε την Libby ξανά: "Είναι τέλεια γιατί είναι ένα είδος ανοικτού τέλους ο τρόπος με τον οποίο το επεισόδιο τελείωσε. Και υπάρχει η φήμη ότι η Libby (Cynthia) θα επιστρέψει. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα τελειώσει η ιστορία."

Ο Desmond είναι σίγουρα ιδιαίτερος. "Μ' αρέσει ο τρόπος που ο χαρακτήρας του Desmond έχει γίνει αυτό το σχεδόν μαγικό πλάσμα που εξυπηρετεί τα πράγματα και τα κάνει να συμβούν." λέει ο Jorge. "Είναι συναρπαστική, η ιδέα ότι τώρα θυμόμαστε (το νησί). Και τι σημαίνει αυτό και πως όλα αυτά πρόκειται...τι πρόκειται να συμβεί;"

Ο θάνατος έρχεται. Σιχαίνομαι να είμαι ο αγγελιοφόρος κακών νέων αλλά σίγουρα θα κρατούσα το κουτί με τα χαρτομάντηλα σε αναμονή για τα επόμενα επεισόδια. Μου είπαν πως ένα από αυτά αλλάζει το παιχνίδι και στο οποίο θα δούμε κάποια σοβαρή τραγωδία. Όπως απώλεια ζωής. Ζωής που οι θεατές πραγματικά, πραγματικά ενδιαφέρονται. Κλαίω μόνο και μόνο πουτο σκέφτομαι...Ετοιμαστείτε.


Πηγή:E!Online