Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Aaron από Boulder, Colo: Υπάρχουν κάποιες OMG στιγμές που θα έπρεπε να περιμένουμε τις τελευταίες ώρες του Lost;

Λοιπόν, εκτός από όλες τις ώρες του Lost που έχουν απομείνει;! Στην πραγματικότητα ναι. Σας λέγαμε για αυτό το τρελό επεισόδιο 15 όπου δεν εμφανίζονται βασικοί ηθοποιοί της σειράς και ο Jorge Garcia (Hurley) μας έδωσε τα νέα γιατί είναι τόσο εκπληκτικό. "Το επεισόδιο 15 είναι στο επίπεδο του πως ήταν Ab Aeterno αυτή τη σεζόν. Οι άνθρωπποι που ήταν μεγάλοι θαυμαστές του Ab Aeterno θα το λατρέψουν αυτό" υπόσχεται.

"Εντελώς ποιότητα ταινίας. Είναι ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της μυθολογίας που είναι μια μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη ιστορία. Ήταν τόσο ωραίο απλά να το διαβάζεις. Ήταν σχεδόν σα να μη διαβάζεις ένα επεισόδιο του Lost." Είναι αυτό αρκετά OMG για εσάς; Όχι; Λοιπόν τότε τι λέτε για έναν μεγάλο θάνατο που κυριολεκτικά θα σας αφήσει να κλαίτε σε κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες;


Πηγή:E!Online