Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στα επόμενα επεισόδια:

"Το μωρό είναι καλά": Θα ρωτήσετε γιατί έκλαψα όταν ο Jin είπε αυτές τις τέσσερις λέξεις στη Sun στο νοσοκομείο στo Sideway κόσμο; Γιατι ξέρω καλά πως τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πολύ άσχημα για πολλούς από τους αγαπημένους μας Losties τις ερχόμενες εβδομάδες και θέλω οι περισσότεροι αν όχι όλοι να προσγειωθούν στις ζωές τους στo Sideway κόσμο στο τέλος. ( Σας παρακαλώ Darlton θα το κάνετε;) Φυσικά στην περίπτωση της Sun και του Jin αυτό δουλεύει μόνο αν το κοριτσάκι τους επιβίωνε. Και τα κατάφερε!

Ο John Locke είναι σε καλά χέρια: Άλλη μια παράκληση για το αποτέλεσμα στον Sideway κόσμο; Ο John Locke φαίνεται να είναι στο δρόμο του να περπατήσει και εκεί και έχει την Helen (Katey Segal) και να φάνε τη γαμήλια τούρτα τους επίσης. Ο Jack που του είπαν "γι αυτό σε καλέσαμε" όταν έφτασε στο νοσοκομείο, φαίνεται σημαντικά πιο σίγουρος και ικανός να κάνει ένα θαύμα... Ιδίως τώρα που είναι ένας άνθρωπος της πίστης!

Ο Άνδρας με τα Μαύρα είναι ο Tom Hanks! Σύμφωνα με το αποψινό πρόμο, η ψυχή του Άνδρα με τα Μαύρα "έχει τρελαθεί...ζώντας μόνος στην άγρια φύση". Πρόκειται να μας πείτε πως αν είναι ένα κεφάλι από μπάλα βόλευ για φύλο όπως ο Wilson στο Ναυαγό, όλο αυτό το κακό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί;

Φέρτε ένα Χαρτομάντηλο στο επόμενο Επεισόδιο: Θα κλάψετε. Εκτός αν το τέρας καπνού έχει ήδη φάει την ψυχή σας.


Πηγή:E!Online