Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

O Daniel Dae Kim μιλά για την επανένωση Sun και Jin

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια χώρια οι ερωτευμένοι του Lost, Sun (Yunjin Kim) και Jin (Daniel Dae Kim) Kwon τελικά επανενώθηκαν στις τελευταίες στιγμές του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας. Αλλά μετά από τέτοια έντονη αναμονή, αυτή η στιγμή ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες; Σε μια αποκλειστική συνέντευξη ο Daniel Dae Kim παραδέχετε πως όταν διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο αφέθηκε να ελπίζει για κάτι περισσότερο.



Διαβάστε τη συνέχεια

"Δεν ήταν μόνο το κοινό που περίμενε την επανένωση, αλλά και οι ηθοποιεί και όταν έγινε ήταν σημαντικό γι εμάς." λέει ο Daniel. "Η δυναμική εκείνης της σκηνής που αισθανθήκαμε πως ήταν ενδιαφέρουσα ήταν πως συνέβη ανάμεσα σε τόσους πολλούς άλλους ανθρώπους." Πράγματι, εκτός από το πλήρωμα του Widmore, οι Sawyer, Kate, Hurley και Claire κοιτούσαν.

"Δεν συνέβη εκεί όπου η Sun και ο Jin θα ήταν μόνοι κάπου, ήταν στη μέση ενός χάους και σκέφτηκαν 'Αυτό δεν θα ήταν όπως το οραματίστηκα΄" παραδέχεται ο Daniel. "Είχα σκεφτεί πως θα ήταν δυνατό να επανενωθούν πιο ιδιωτικά."

Αλλά όταν ήταν στο σετ για να γυρίσουν τη σκηνή, ο Kim ξανασκέφτηκε την αρχική του κριτική όταν είδε την συναισθηματική σκηνή να παίζεται ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές του. "Εκείνη την ημέρα συνειδητοποίησα πως ήταν σημαντικό να δούμε τις αντιδράσεις των άλλων χαρακτήρων σε αυτή την επανεύρεση των δυο αγαπημένων" λέει ο Daniel. "Προσθέτει μια ενδιαφέρουσα δυναμική γιατί πολλά από αυτά που έχουν συμβεί ανάμεσα στη Sun και τον Jin επηρεάζουν τους άλλους χαρακτήρες της σειράς και ελπίζω αυτό να πρόσθεσε στην σημαντικότητα και την επίδραση της σκηνής."

Αλλά η ευτυχισμένη επανένωση ήταν τόσο σύντομη. Στιγμές μετά από τον εναγκαλισμό των δυο και η Sun ανέκτησε την δυνατότητά της να μιλά αγγλικά, το πλήρωμα του Widmore διέταξε τους ναυαγούς να πέσουν στα γόνατά τους. Η συμφωνία του Sawyer με τον Widmore για ασφαλή διέλευση εκτός του νησιού φαινομενικά ακυρώθηκε.

"Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτή τη σειρά είναι πως όταν αισθάνεσαι πως μπορείς να ξεκουραστείς, οι συγγραφείς βρίσκουν έναν άλλο έξυπνο τρόπο για να σε ρίξουν" σημειώνει ο Daniel. "Το δράμα της ιστορίας τους δεν έχει απαραίτητα τελειώσει."

Οι συγγραφείς σίγουρα δούλεψαν υπερωρίες αυτά τα δυο χρόνια ονειρευόμενοι τρόπους για να κρατήσουν τους δυο χαρακτήρες μακριά - συμπεριλαμβανομένου και του να στείλουν τη Sun στον έξω κόσμο, ο Jin να φαίνεται πως βρήκε το θάνατο σε ένα πλοίο που έγινε έκρηξη και τελικά τοποθετώντας τους Kwon σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Έχοντας αρχίσει έναν λογαριασμό στο Facebook, o Daniel λέει πως έχει λάβει αρκετά σχόλια από θεατές που εκφράζουν την αναστάτωσή τους.

Λέει ο ηθοποιός "Υπάρχουν τόσα πολλά σχόλια στον τοίχο μου που λένε "Τι στο καλό συμβαίνει με τη Sun και τον Jin;!" Ένας άνθρωπος στο Twitter είπε "Παραδίνομαι" Υποθέτω πως οι συγγραφείς σκέφτηκαν "Καλά πράγματα έρχονται στους ανθρώπους που περιμένουν.""


Πηγή:TV Guide Magazine