Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Spoilers από το Fancast

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Cindy, Charlotte, Fisher Stevens... Το Lost φαίνεται να φέρνει τους πάντες πίσω αυτή τη σεζόν. Ποιος άλλος έρχεται; - George.

Ήταν μια παρέλαση οικείων προσώπων καθώς το Lost μετρά αντίστροφα τα τελευταία του επεισόδια, το Hurley centric αυτής της εβδομάδας "ανασταίνει" τους Michael και Libby, αλλά το πρόσωπο που δεν θα δείτε ξανά είναι η γυναίκα του Jack, Sarah (Julie Bowen). Αν και υπήρχε μια υποψία ότι η Julie Bowen ήταν σε κάποια αγάπη με το Lost, όταν το Modern Family γύριζε στη Χαβάη τον προηγούμενο μήνα, η ίδια με διαβεβαιώνει: "Αυτό είναι απλά μια φήμη. Θα ήθελα πολύ να κάνω περισσότερα για το Lost. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς, αλλά..." Δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Έτσι φαίνεται πως η μητέρα του γιου του Jack στα sideways είναι η Juliet. "Όχι δεν είναι!" απαντά η Bowen και γίνεται λίγο κτητική. Μετά μουρμουρίζει από μέσα της "Jack, αυτός ο μπάσταρδος!"


Πηγή:FanCast