Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μεγάλα Spoilers από τα επόμενα επεισόδια

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Διαβάστε στη συνέχεια ορισμένα μεγάλα spoilers από τα επόμενα επεισόδια που αναφέρθηκαν στο podcast του The ODI.

Το 14ο επεισόδιο είναι ένα σοκαριστικό επεισόδιο με θανάτους. Ο Άνδρας με τα Μαύρα ξεγελά τον Jack για να βάλει ένα σακίδιο με εκρηκτικά στο υποβρύχιο που ανατινάζεται. Η Sun και ο Jin πεθαίνουν. Ο Sayid εξιλεώνεται και σκοτώνεται. Ο Widmore πεθαίνει. Φαίνεται πως και ο Sawyer πεθαίνει, αλλά τελικά σώνεται από τον Jack. H Kate πυροβολείται από την Zoe στον ώμο.

Στο 15ο επεισόδιο βλέπουμε τον Jacob και το αγόρι με τα μαύρα να φτάνουν στο νησί το 23 μ.Χ. Δεν είναι ένα και ίδιο πρόσωπο. Βασικά είναι αδέρφια που έχουν την ίδια μητέρα αλλά υπάρχει μια πλοκή. Γίνονται αντίπαλοι στα 20. Θα δούμε πως δημιουργήθηκε ο Καπνός.

Ο Αδάμ και η Εύα είναι ο Άνδρας με τα Μαύρα και η μητέρα του. O Jacob τους έβαλε στη σπηλιά.

Η λέξη "κόλαση" είναι μόνο μια μεταφορά.

Το νησί κάνει το έδαφος να τρέμει.


Πηγή:THE ODI