Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ο Daniel Dae Kim μιλά για το φινάλε

Όταν όλα γίνουν και ειπωθούν στις 23 Μαΐου, ο Kim λέει πως ελπίζει οι φίλοι της σειράς να μείνουν όσο ικανοποιημένος έμεινε και αυτός από το φινάλε.

"Νομίζω υπάρχει μια συναισθηματικά ικανοποιητική κατάληξη στις ιστορίες των χαρακτήρων σε αυτή τη σειρά", μας λέει. "Θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις; Αυτό δεν μπορώ να το εγγυηθώ επειδή δεν ξερώ καν όλες τις ερωτήσεις που βρίσκονται εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Αλλά για μένα προσωπικά, το τελευταίο επεισόδιο ήταν ικανοποιητικό. Νομίζω πως θα υπάρξει ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που θα το βρούν βαθιά συναισθηματικό, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο πολύ νοιάζεσαι και αν αισθάνεσαι πως το φινάλε αγγίζει τις κατάλληλες νότες."

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτό που πάντα τον τραβούσε στο Lost ήταν οι χαρακτήρες λέει ο Kim.

"Το sci-fi στοιχείο στη σειρά ήταν μια ενδιαφέρουσα πλευρά του ανθρώπινου δράματος, αλλά νομίζω πως το ίδιο το ανθρώπινο δράμα έχει περισσότερο ενδιαφέρον", μας λέει. "Ήθελα να μαθαίνω περισσότερα για τους χαρακτήρες και έφτασα στο σημείο να ενδιαφέρομαι αρκετά για αυτούς. Αν σκεφτείτε πως ήταν ο Jin στον πιλότο, το γεγονός πως αρκετοί άνθρωποι έκλαψαν για τον θάνατο του, λέει πάρα πολλά για το πόσο φτάσαμε να τους καταλαβαίνουμε".

Ο Kim μπορεί να είναι περίεργος για το τι θα σκεφτούν οι φανς για το πολυαναμενόμενο φινάλε, αλλά για τώρα έχει άλλη έγνοια:

"Δεν έχω πει στη μητέρα μου πως ο χαρακτήρας μου παιθένει και μια και είναι εκτός χώρας, δεν το έχει δει ακόμα", μας λέει. "Πρέπει να την προετοιμάσω όταν επιστρέψει, πριν ανοίξει την τηλεόραση. Θα είναι πολύ σκληρό για αυτήν".

Πηγή: LA Times