Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Robyn από Pittsburgh: Μας σκοτώνεις χωρίς πληροφορίες γιατο Lost την προηγούμενη εβδομάδα. Όχι επεισόδιο, όχι πληροφορίες. Πέταξέ μας κάτι μικρό, οτιδήποτε, σε παρακαλώ!

Και εγώ αισθάνομαι χαμένη. Τι θα κάνουμε τον Ιούνιο; ΟΚ, πληροφορία που μπορεί να ξέρετε ή όχι: Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας αλλάζει το παιχνίδει και θα υπάρξει τουλάχιστον ένας θάνατος βασικού ηθοποιού. Αρκετά ειλικρινά περιμένω να κλάψω περισσότερο βλέποντας αυτό το επεισόδιο από όσο έχω κλάψει μέχρι τώρα παρακολουθώντας τη σειρά. Γι αυτό βγάλτε έξω το μεγάλο πακέτο χαρτομάντηλα φίλοι μου. Επίσης θα δούμε τα πραγματικά χρώματα του Άνδρα με τα Μαύρα (Terry O' Quinn). Και έκπληξη, δεν είναι του ουράνιου τόξου. Αυτό το επεισόδιο και το επεισόδιο που ακολουθεί θα κάνουν όλους να μιλάνει. Την επόμενη Τρίτη, το επεισόδιο 15, είναι αυτό χωρίς τους βασικούς ηθοποιούς και με guest star την Allison Janney και έχει μια πολύ ωραία Αχά στιγμή που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως οι διαχειριστές της σειράς Damon και Carlton ήξεραν που πήγαιναν από την αρχή. Μπορείτε να πιστέψετε πως η σειρά είναι στ' αλήθεια για εξωγήινες πολικές αρκούδες νίντζα; Ξέρω! Ούτε εγώ!

Randall από New York: Σιχαίνομαι που ρωτάω, αλλά υπάρχει τίποτα καλό να έρχεται για την Kate και τον Sawyer; Σιχαίνομαι που ρωτάω γιατί φοβάμαι την απάντηση.

Δεν ξέρω πολλά, αλλά ξέρω πως θα καταλήξουν πίσω σε εκείνα τα κλουβιά, αλλά όχι με το αποτέλεσμα που ίσως ελπίζεις. Συγγνώμη. Ειλικρινά, υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν σχετικά με σοκ ζωής και θανάτου και την μυθολογία της σειράς και από όσα ξέω δεν υπάρχει πολύ συγκέντρωση στις σχέσεις στα επόμενα δυο επεισόδια. Έχοντας πει αυτό, θα δείτε την Kate να δείχνει κάποιο συναίσθημα αυτή την εβδομάδα.


Πηγή:E!Online