Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Τελευταία Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε δει πριν στο Lost. Ορκίζομαι. Και αν και μας έχουν πει πως κανείς από τους βασικούς της σειράς δεν εμφανίζεται, αυτό δεν είναι αλήθεια. Θα δείτε τρεις από τους κύριους πρωταγωνιστές σε μια στιγμή μεγάλης έκπληξης που θας δείξει ότι οι παραγωγοί ήξεραν εντελώς που πήγαιναν από την πρώτη σεζόν.

Η Allison Janney είναι guest star μαζί με άλλους δυο ηθοποιούς που ξέρετε και άλλους λίγους που δεν ξέρετε. Θα μάθετε πάρα πάρα πολλά για την ιστορία του νησιού και το κακό και το καλό μέσα του. Προσέξτε κάθε λέξη του χαρακτήρα της Allison και κάθε έκφραση (ή έλλειψη αυτής) στο πρόσωπό της. Και γράψτε το στο DVD, γιατί θα χρειαστείτε να το δείτε ξανά.


Πηγή:E!Online