Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στα επόμενα επεισόδια:

Ο καημένος Άνδρας με τα Μαύρα δεν είχε ποτέ όνομα.. ή είχε; Πληροφορία! Εκ των έσω μου λένε ότι στον Mr. Big, ε... στον Άνδρα με τα Μαύρα έχει δοθεί όνομα αν και δεν ξέρω ακόμα αν θα αποκαλυφθεί (Στοιχείο: δεν είναι John, όπως του Mr. Big και παρά την δεδομένη στεγαστική του κατάσταση)

Επανένωση των Shannon και Boone στο φινάλε; Αυτό προβλέπω αφού συνάντησα τους Ian Somerhalder και Maggie Grace (ξεχωριστά) την προηγούμενη εβδομάδα. Όταν τη ρώτησα πως ήταν η επιστροφή της στο νησί του Lost, η Maggie (Shannon) είπε "Εκπληκτική". Όταν ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει στο πραγματικό νησί, είπε "Ήταν πλήρης κύκλος και πολύ ποιητικό."

Ο Ian (Boone) ανέφερε ότι γύριζε για το φινάλε του Lost και του Vampire Diaries την ίδια περίοδο, λέγοντας "Πήγα στη Χαβάη να γυρίσω ένα τελευταίο επεισόδιο το οποίο ήταν μια από τις πιο φοβερές ανθρώπινες εμπειρίες που είχα ποτέ. Ήταν μόνο η βασική ομάδα του καστ όλοι μαζί σε μια ημέρα. Ήταν σαν την τελευταία ημέρα στο σχολείο, φίλε. Ήταν σαν την τελευταία ημέρα της τελευταίας χρονιάς. Ήμουν τόσο περήφανος να παρακολουθώ αυτούς τους ανθρώπους που έγιναν κάτι σαν οικογένεια, να τελειώνουν έξι χρόνια απρόσμενης αφήγησης και όλες τις δοκιμασίες και τις αναταράξεις που πέρασαν με αυτό."



Πηγή:E!Online