Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ετοιμαστείτε για περισσότερο Lost

Οι παραγωγοί της πετυχημένης δραματικής σειράς του ABC, γύρισαν τόσο πολύ κρίσημο υλικό για το πολυ-αναμενώμενο φινάλε της σειράς, που το ABC συμφώνησε να επεκτείνει το τελευταίο επεισόδιο και τά 30 λεπτά.

Όταν το Lost θα προβληθεί στις 23 Μαϊου, θα έχει διάρκεια από τις 9 μέχρι τις 11:30μμ. H επιπλέον μισή ώρα θα προβληθεί αντί των ειδήσεων, με το σπέσιαλ σόου "Jimmy Kimmel Live: Aloha to Lost" να προβάλλετε στις 11:30. Το ΑBC αναμένεται να ανακοινώσει το σχέδιο του στο αποψινό (χθεσινό) επεισόδιο του Kimmel.

Οι επικεφαλείς παραγωγοί Carlton Cuse και Damon Lindelof μόλις ολοκλήρωσαν το post-production του φινάλε (Δευτέρα βράδυ). Και οι 2 έγραψαν στο Twitter "We're done. Amen."

Το τεράστιο μέγεθος του φινάλε, είναι η τελευταία προσαρμογή σε αυτό που μπορεί να αποκαλεστεί "Σαββατοκυρίακο Lost". Το ΑΒC θα προβάλει στις 22 Μαϊου και τη "enhanced" έκδοση του πιλότου της σειράς. Την Κυριακή θα υπάρξει και ένα 2ωρο ρετρό αφιέρωμα με τίτλο "Lost: The Final Journey", ακολουθούμενο από το φινάλε και την εκπομπή του Kimmel αφιερωμένη στο Lost.

Πηγή: Hollywood Reporter