Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Συνέντευξη του Michael Emerson

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τη συνέντευξη

Με μόνο δυο κανονικά επεισόδια συν ένα υπερμεγέθη φινάλε της σειράς να απομένουν, το Lost του ABC συνεχίζει την "άγρια βόλτα" του αυτή την Τρίτη με ένα επεισόδιο που ο αγαπημένος των θεατών Michael Emerson αποκαλεί ταυτόχρονα "απρόσμενο" και "ασυνήθιστο". Είναι η ώρα κατάλληλη για έναν special guest star να εμφανιστεί στο έργο; O Εmerson αναλύει τις τελευταίες εβδομάδες της σειράς, εκτιμά το εκτεταμένο φινάλε και εξηγεί γιατί ίσως να μην είναι ο κατάλληλος για απαντήσεις όταν η οθόνη σβήσει στις 23 Μαΐου.

Μας έλειψες τώρα τελευταία. Θύμισέ μας τι έχει σκοπό να κάνει ο Ben; Αυτός, ο Miles και ο Richard πήγαν σε μια αποστολή, έτσι;

Ναι. Την τελευταία φορά που ακούσαμε γι αυτούς πήγαιναν να βρουν έναν τρόπο για να ανατινάξουν το αεροπλάνο.

Επομένως ίσως να ήταν υπεύθυνοι για το πακέτο με το C4 που ο ψεύτικος Locke (Terry O' Quinn) βρήκε στο αεροπλάνο.

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, αλλά όχι... νομίζω πως ο Widmore είναι πίσω από αυτούς.

Αυτής της εβδομάδας το επεισόδιο, το Across the Sea, είναι ιδιαίτερα μοναδικό για το Lost γιατί δεν συμπεριλαμβάνει σχεδόν κανένα βασικό μέλος του καστ, συμπεριλαμβανομένου και εσένα. Τι θέλει να επιτύχει αυτό το επεισόδιο;

Το επεισόδιο λαμβάνει μέρος σε ένα...χρόνο και μέρος εντελώς απρόσμενο. Αυτή η επιλογή είναι ασυνήθιστη για την σειρά μας ή για κάθε σειρά που έχω ποτέ δει.

Ένα από τα λίγα πράγματα που ξέρουμε έιναι ότι η Allson Janney του Τhe West Wing κάνει guest star ως "Γυναίκα". Υποθέτω ότι αν πρόκειται να ζητήσεις από κάποιον να σηκώσει το βάρος, η τέσσερις φορές νικήτρια του Emmy είναι καλή απόφαση.

Ναι, και υποθέτω πως αν τη ρωτούσατε τώρα, θα έλεγε πως το βάρος ίσως να ήταν πολύ. Η σειρά μας είναι σκληρή - οι μέρες είναι μεγάλες και οι συνθήκες δουλειάς είναι συνήθως δύσκολες - αλλά από ότι ακούω δίνει μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη ερμηνεία. Οι άνθρωποι πρέπει να ενδιαφέρονται πολύ να δουν τι συμβαίνει σε αυτό το επεισόδιο.

Θα σε δούμε μετά στις 18 Μαΐου στο προτελευταίο επεισόδιο What the Died For. Είναι εκεί που θα συναντήσουμε την φημολογούμενη "αγάπη έκπληξη";

Ναι, ναι. [Παύση] "Ναι" είναι η απάντησή μου σε αυτό. Είναι αστείο και απρόσμενο και νομίζω ότι θα είναι συναρπαστικό για τους μακροχρόνιους θεατές.

Οι δύο επικρατούσες θεωρίες ότι ότι ο Ben του sideway είναι με την Rousseau ή τον Tom Friendly.

[Γέλια] Αυτές είναι και οι δύο τέλειες επιλογές. Δεν ξέρω ποια μου αρέσει περισσότερο.

Το φινάλε της 23ης Μαϊου έχει επεκταθεί κατά 30 λεπτά και τώρα θα είναι 2,5 ώρες. Γιατί νομίζεις ότι συνέβη αυτό;

Είναι έκπληξη... και παρόλα αυτά για κάποιο λόγο δεν είμαι καθόλου έκπληκτος. Το τελικό σενάριο ήταν τόσο συμπαγές και τόσο γεμάτο με δράση... Όταν το γυρίζαμε πήγαμε τόσο πολύ εκτός ωραρίου, σκεφτόμουν "Πως θα το στριμώξουν όλο αυτό σε δυο ώρες;!" Αν το Lost έχει κάποια ελατώμματα, είναι ότι περιοδικά υποφέρουμε από την προσπάεθια να κόψουμε πολλά σε μια σειρά [δεδομένου του χρόνου που δίνεται], έτσι είμαι ευτυχισμένος που ακούω πως σκέφτηκαν ότι υπήρχε αρκετό σπουδαίο υλικό που έπρεπε να το αφήσουν να αναπνεύσει. Είναι στ' αλήθεια καλός οιωνός.

Τι υπάρχει τόσο πολύ από δράση; Φραστική έκθεση;

Είναι όλα. Υπάρχει πολύ σε αυτό. Υπάρχουν φοβερές σειρές δράσης σ αυτό και για να τις αποδώσεις σε πλήρη διάσταση, κάποιες φορές πρέπει να τοα αφήσεις να υπάρχει λίγο περισσότερο.

Ίσως το φινάλε παρουσιάσει πάρα πολλές πληροφορίες για να κατεβάσουμε; Θα μπορούσε ακόμα και πιο παθιασμένος θαυμαστής του Lost να φύγει λίγο ζαλισμένος;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν, θα σας το πω αυτό! Η σειρά πρόκειται σίγουρα να είναι μια άγρια βόλτα από εδώ και μέχρι το τέλος.

Μία ανησυχία αυτής της σεζόν είναι ότι οι ιστορίες των sideways δεν θα αποδειχθούν τόσο σημαντικές στο σχήμα των πραγμάτων. Αυτή η πραγματικότητα θα δεθεί με κάποιον τρόπο με τη μεγαλύτερη εικόνα;

Ναι, και νομίζω πως ένας από τους λόγους που το φινάλε είναι μεγαλύτερο είναι γιατί πρέπει να γίνει αυτό. Υπάρχουν πολλά στη δουλειά της συγχώνευσης στο φινάλε.

Ποια είναι τα σχέδιά σου για τη βραδιά του φινάλε;

Κάποια μέλη του καστ και εγώ έχουμε κάτι να γυρίσουμε για το Jimmy Kimmel το απόγευμα και μετά θα κάνω μια προσωπική εμφάνιση [στο Los Angeles Orpheum], όταν θα δείχνουν το φινάλε σε μια γιγαντιαία οθόνει. Αλλά θα έχω τελειώσει όταν η σειρά αρχίσει, επομένως μάλλον θα πάω σπίτι και θα το δω. Η γυναίκα μου και εγώ ίσως έχουμε καλέσει κάποιους φίλους.

Τα αφεντικά του Lost, Damon Lindelof και Carlton Cuse έχουν πει ότι θα μπουν σε "σιωπή ασυρμάτου" μετά την προβολή του φινάλε. Οι ηθοποιοί θα είναι επίσης απρόσιτοι για σχόλια;

Νομίζω πως αυτό είναι κάτι που κάνουν. Αλλά πρέπει να σου πω πως αν και διάβασα και έπαιξα σε αρκετές σκηνές του φινάλε [η μεγαλύτερη εικόνα] δεν είναι ξεκάθαρη σε εμένα. Κάποια πράγματα δεν θα τα ξέρω μέχρι να τα δω να προβάλλοναι. Ένας από τους λόγους που ίσως δεν κάνουμε πολύ κουβέντα με τον τύπο, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, είναι ότι ίσως δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Ίσως είναι λίγο...θολό.

Έχουν υπάρξει κουβέντες ότι μπορεί να δούμε εσένα και τον Terry O' Quinn να δουλεύετε μαζί, ίσως παίζοντας κυνηγούς επικυρηγμένων σε μια προτεινόμενη σειρά.

Ναι, αυτή ήταν μια ιδέα που την περιφέραμε για λίγο και έχει μιλήσει με κάποιους παραγωγούς γι αυτήν. Αν έχει διάρκεια θα μπορούσε να πάει μακριά. Αλλά είναι μια διασκεδαστική ιδέα, δεν θα έχανα με τίποτα την ευκαιρία να δουλέψω με τον Terry σε οτιδήποτε - είτε είναι να τραγουδάμε σε μια γωνιά του δόμου ή να κάνουμε ένα έργο στη Βαλτιμόρη. Γιατί όχι, είναι αυτό που κάνουμε! Ήμασταν καλά μαζί, ας πάμε το σόου μας κάπου αλλού.


Πηγή:FanCast