Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Spoilers από το FanCast

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Μη προδώσεις κάτι συγκεκριμένο, αλλά το επεισόδιο του Lost αυτής της εβδομάδας είναι ένα θεαματικό επεισόδιο με πολλές ερωτήσεις να απαντώνται ή είναι έτσι και έτσι; Steven

Θεαματικό είναι μια ισχυρή λέξη, αλλά ναι, το What They Died For είναι πολύ συμπαγές. Ανάμεσα σε άλλα πράγματα, περιλαμβάνει την καλύτερη ιστορία φωτιάς καταυλισμού, μια αποκάλυψη για κάποιον που πιστεύαμε πως δεν ήταν υποψήφιος και επίπεδα αιματοχυσίας αντίστοιχα του φινάλε του Grey's Anatomy. Υπάρχει επίσης σημαντική εξέλιξη σχετικά με τον διάδοχο του Jacob.

Θα ξαναδούμε τους Rose και Bernard άλλη μια φορά πριν τελειώσει το Lost; James

Ναι στο φινάλε της Κυριακής. Και όταν οι παντρεμένοι επανεμφανιστούν, ακόμα λένε ένα τραγούδι τύπου "Μην πειράξεις τη μελωδία μου" καθώς η ειδυλιακή τους ύπαρξη εισβάλλει με αγένεια. Η L.Scott Caldwell που παίζει την Rose, μου είπε πως η ίδια δεν συμπαθεί την έλλειψη φιλοξενίας της Rose, καθώς οι θεατές είχαν καταλήξει να θεωρούν τον χαρακτήρα "αρκετά ειρηνικό". Έτσι στο μυαλό της οι Rose και Bernard "πιθανόν θα τρώνε μανιτάρια ή κάτι άλλο που τους άλλαξε την στάση τους!"

Επομένως οι Juliet/Sawyer είναι ευτυχισμένοι στο τέλος; Ναι; Ryan

Ερμηνεύστε τη δήλωση του Josh Holloway για το φινάλε των δυόμιση ωρών της Κυριακής όπως επιθυμείτε: "Είναι απίστευτα απίστευτο... Ότι ήλπιζα να κάνω, το έκανα."


Πηγή:FanCast