Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Spoilers για το φινάλε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Διαβάστε στη συνέχεια κάποια spoilers για το φινάλε που προέκυψαν στο Times Talks Live: Lost event.

-Ο Carlton είπε πως θα δούμε ξανά τον Walt πριν τελειώσουν όλα. Θα είναι πίσω με κάποια μορφή.

-Επιβεβαίωσαν πως μια από τις τελικές σκηνές περιλαμβάνει πολλούς από τους χαρακτήρες και ότι η τελευταία σκηνή ήταν γνωστή από την πρώτη σεζόν.

-Ένας από τους θεατές στο κοινό ρώτησε αν η ατάκα του Desmond στον Jack στην δεύτερη σεζόν όταν πρωτοσυναντήθηκαν στο στάδιο και ο Desmond λέει στον Jack "πρέπει να το σηκώσεις" θα μπορούσε να είχε κάποια σχέση με το φινάλε. Οι Damon και Carlton είπαν "ότι δεν θα απογοητευτείτε".

-Η γνώση της Eloise είναι σχετική για το φινάλε.

-Ο Damon δεν ηθελε να απαντήσει ευθένως γιατί ο Smokey τραβούσε τον Locke στην τρύπα στην πρώτη σεζόν, επομένως θα μπορούσε να είναι σχετικό. Το ίδιο με το αν ο Jacob είναι στην πραγματικότητα καλός ή αν δεν είναι ή αν δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει προστασία στη Σπηλιά του Φωτός.

-Θα υπάρξει αναφορά στον Πόλεμο των Άστρων στα πρώτα 7 λεπτά του φινάλε.

-Ο Hurley εμπλέκεται στην τελική σκηνή.

-Προβλήθηκε ένα βιντεάκι όπου ο Sawyer λέει στον Locke ότι νομίζει πως ο Desmond είναι απαραίτητος για να κασταστρέψει το νησί, ο Locke λέει ναι. Ο Sawyer μετά παίρνει το όπλο του Sawyer, τον χτυπά και απομακρύνεται ενώ λέει πως η ομάδα στην οποία είναι μέρος είναι η "δεν υπάρχουν υποψήφιοι πια". Ο Locke στη συνέχεια αναφέρει πως το νησί θα είναι στο βυθό του ωκεανού όταν τελειώσει με αυτό, κάνοντας τον Ben να αμφισβητήσει την αφοσίωσή του.(Είχε υποσχεθεί στον Ben το νησί για την βοήθειά του και ο Ben υπέθεσε ότι η καταστροφή ήταν μεταφορική και όχι κυριολεκτική). Ο Locke μετά τον προσκαλεί να πάει μαζί του στη βάρκα καθώς παρακολουθεί το νησί να βυθίζεται. Γονατίζει στο έδαφος δίπλα στο πηγάδι και παρατηρεί ίχνη. Συνειδητοποιεί ότι ένα σκυλί ήταν εκεί.

-Επίσης οι καθρέπτες είναι πολύ σχετικοί.

-Ο Widmore είπε ψέματα όταν είπε πως ο Jacob τον επισκέπτηκε.



Πηγή:DarkUfo