Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Συνέντευξη της Yunjin Kim για το φινάλε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Διαβάστε στη συνέχεια ένα απόσπασμα από συνέντευξη της Yunjin Kim σχετικά με το τι να περιμένουμε για την Sun και τον Jin.

Θα έχουμε περισσότερα από τους Sun και Jin;

Ναι, θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους στα sideways και οι θεατές θα είναι πολυ ικανοποιημένοι στο τέλος. Το φινάλε θα είναι ένα πολύ ωραίο κλείσιμο σε αυτό το μακρύ ταξίδι.

Τι θα συμβεί στη Ji Yeon στο κανονικό σύμπαν τώρα που και οι δυο γονείς της πέθαναν;

Στο κανονικό σύμπαν η μητέρα της Sun την προσέχει. Έτσι αφήσαμε την ιστορία, επομένως υποθέτω πως οι γονείς της Sun θα αναλάβουν την κηδεμονία. Από την άλλη, επειδή υπάρχει μια άλλη ζωή, η Sun είναι ήδη έγκυος στη Ji Yeon αυτή τη στιγμή, θα έχουμε ένα κλείσιμο σε αυτή την ιστορία.

Τι μπορείς να μας πεις για τους Losties που κυνηγούν τον Locke;

Είναι μια δύναμη που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Είναι ο Locke εναντίων των ναυαγών. Όποιος έμεινε θα πολεμήσει τον Locke μέχρι το τέλος. Το τέλος της ιστορίας του Locke, αυτό είναι μέρος της μυστικής τελευταίας σκηνής.

Ο Jin και η Sun θα έχουν ένα ευτυχισμένο τέλος τελικά;

Θα δούμε. Πιστεύω στα ευτυχισμένα τέλη, αλλά είναι το Lost, επομένως ποτέ δεν ξέρεις (Γέλια)


Πηγή:TVGuide