Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Αναλυτική περιγραφή του επιπλέον 12λεπτου των DVD

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε την περίληψη

Διαβάστε στη συνέχεια την περίληψη του επιπλέον 12λεπτου που θα υπάρχει στα DVD όπως την δημοσίευσε ο DarkUFO στο blog, του από άτομο που είδε την σκηνή:

"Στην πρώτη σκηνή ένας άντρας έχει πλάτη προς την κάμερα και περπατάει προς μια πόρτα με σύμβολα της Dharma. Είναι ο Ben ο οποίος όπως υποδηλώνει και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα κλείνει για τα καλά την Dharma. Στη σκηνή που έχει διάρκεια 1 λεπτό, ο Ben λέει στους 2 τύπους με τη στολή της dharma πως τα καθήκοντα τους τελείωσαν και πως κανονίστηκε το ταξίδι της επιστροφής στα σπίτια τους. Ο λεπτός άντρας τον ρωτάει γιατί γίνεται αυτό και ο Ben γυρίζοντας προς την κάμερα του απαντάει "Επειδή υπάρχει νέος επικεφαλής" και στη συνέχεια απομακρίνεται από τον σταθμό καθώς η απογοήτευση είναι έκδηλη στα πρόσωπα των 2 τύπων.

Στη συνέχεια βλέπουμε ποιός είναι ο νέος επικεφαλής, που δεν είναι άλλος από τον Hurley φυσικά. Ο Hurley μοιάζει με αυτόν που γνωρίσαμε αλλά μιλάει διαφορετικά και δεν λέει πουθενά το "dude".

Είναι στην παραλία και κοιτάζει τον ωκεανό. Ακολουθεί ένας θόρυβος από τους θάμνους πίσω του. Προς στιγμή ο Hurley φαίνεται ανύσυχος αλλά τελικά είναι ο Vincent που βγαίνει από τους θάμνους και κάθεται δίπλα του. Στη συνέχεια ο Hulrey έχει μια πολύ καλή σκηνή με τον σκύλο, στην οποία εκφράζει την λύπη του για το τι έγινε και την άποψη του για το μέλλον του νησιού. Υπάρχουν πολύ καλά πράγματα εδώ, αλλά θα αφήσω αυτό το κομμάτι μυστήριο. Ο Hurley λέει πως πως υποτίθεται πως πρέπει να υπάρχει ένα είδος "ισορροπίας" στο νησί και αυτό χάθηκε. Στη συνέχεια σηκώνεται, τινάζει από πάνω του την άμμο και λέει στον Vincent πως έχει κάποια καλά νέα. Ο Walt επιστρέφει στο νησί!

Ο Walt κάνει τις εργασίες του και ακούει μουσική στο δωμάτιο του. Μάλλον βρίσκεται σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο ή ακαδημία γιατί έχει το δικό του δωμάτιο και φοράει στολή. Μετά από λίγο κάποιος του χτυπάει την πόρτα. Είναι ο Ben. Ο Walt μοιάζει λες και είναι 30 χρόνων αλλά ακόμα θυμάται το πρόσωπο του Ben λες και τον γνώρισε μόλις χθές. Ο Walt του λέει πως θυμάται τι του έκαναν. Ο Ben απολογείται και προσπαθεί να ηρεμίσει τον Walt. Στη συνέχεια του εξηγεί τον ρόλο του Hurley στο νησί και του προσφέρει επιστροφή στο νησί. Ο Walt του λέει πως αν ήθελε να πάει πίσω στο νησί θα μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε. Ο Ben ιντρικάρεται με αυτό που ακούει αλλά παραμένει συγκεντρωμένος στην αποστολή του. Ο Walt τον ρωτάει γιατί να ήθελε να πάει πίσω στο νησί και ο Ben τον χειραγωγεί λέγοντας του πως ο πατέρας του είναι εκεί. Ο Walt διερωτάται γιατί τον επισκέφθηκε, αφού αν ο Ben έφυγε από το νησί, θα μπορούσε να το κάνει και ο Michael. Ο Ben του λέει πως ο Michael θέλει την βοήθεια του πράγμα που δουλεύει και ο Walt εξαφανίζεται (η ακριβής έκφραση που χρησιμοποιεί η πηγή είναι WALT JUST FUCKING VANISHES ότι και αν αυτό σημαίνει) καθώς ο Ben χαμογελάει που μπορεί ακόμα να χειραγωγεί τους ανθρώπους όπως παλία.

Πίσω στο νησί ο Hurley μπορεί ακόμα να βλέπει τους νεκρούς. Δεν θα πω λεπτομέριες για αυτή τη σκηνή αφού άμεσα και έμμεσα συμπεριλαμβάνει τον John Locke και δεν θα μπορούσα να γράψω spoiler για τον Mr. Locke. Θα δώσω μόνο ένα μικρό στοιχείο πως ο Hurley δίνει μια εξήγηση για την σύνδεση του Locke με το νησί που πραγματικά μαμάει. Θα είναι πολύ ικανοποιητική και ταυτόχρονα τόσο λυπηρή όσον αφορά το πως εξελήχθηκαν τα πράγματα και πως θα έπρεπε να γίνουν. "Κόλλησες εδώ; Και αν το νησί είναι αυτό που κόλλησε με εμένα;" Απίθανη σκηνή. Πολύ μεθυστική.

Η τελευταία σκηνή περιλαμβάνει τον Walt και τον Hurley και προσφέρει μια άποψη για το μέλλον του νησιού. Πράγματα που μένουν λίγο πολύ ανοικτά και που ο θεατής θα πρέπει να τα σκεφτεί από μόνος του. Πάρα πολύ καλό. Οι φίλοι της σειράς θα το λατρέψουν και είναι πολύ ικανοποιητικό. Η επανένωση του Walt και του Vincent θα φέρει δάκρυα στα μάτια όλων και έγινε εκπληκτικά καλά. Σκόρ Α+++++++."


UPDATE: Σύμφωνα με πηγή του DarkUFO από το ABC, η περίληψη είναι ψεύτικη.
Πηγή: DarkUFO