Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Meet the Freighters - part 1



Πολλοί νέοι χαρακτήρες εμφανίστηκαν φέτος στη σειρά. Οι πιο βασικοί φυσικά είναι οι Freighters οι οποίοι έμμεσα ή άμεσα επηρεάζουν την πλοκή και τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς. Σίγουρα κάποιους από αυτούς τους αγαπήσαμε και κάποιους άλλους τους αντιπαθήσαμε. Πάμε λοιπόν να δούμε τι γνωρίζουμε για κάθε ένα από τους χαρακτήρες, από τα όσα μέχρι τώρα είδαμε στην 4η αλλά και την 3η σεζόν. Επειδή οι χαρακτήρες είναι αρκετοί, η ερώτηση θα σπάσει σε 2 κομμάτια και την επόμενη εβδομάδα θα μπούν οι καλύτεροι 7 από τις επιλογές σας. Η ψηφοφορία θα επιτρέπει πολλαπλές επιλογές ώστε να μπορείτε να επιλέξετε περισσότερους από έναν.

Διαβάστε Περισσότερα...



Naomi Dorrit

Ο πρώτος από το πλήρωμα που γνωρίσαμε δεν ήταν άλλος από τη Naomi που γνωρίσαμε προς το τέλος της περσινής σεζόν. Προσλήφθηκε σαν μισθοφόρος από τον Matthew Abaddon, για να οδηγήσει την υπόλοιπη ομάδα στο νησί. Έφτασε στο νησί με αλεξίπτωτο και κατά τη πτώση της τραυματίστηκε. Την βρήκαν οι Desmond, Charlie, Jin και Hurley και αφού περιποιήθηκαν τα τραύματα της την οδήγησαν στο καταυλισμό στη παραλία. Αργότερα μαχαιρώθηκε από τον Locke. Μέσω του τηλεφώνου που κρατούσε έγινε η επικοινωνία με το καράβι. Για το παρελθόν της το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως κατάγεται από το Manchester.


Daniel Faraday

Ο Daniel Faraday ήταν ο πρώτος από το καράβι που έφτασε στο νησί, μετά τον θάνατο της Naomi. Φυσικός στο επάγγελμα και καθηγητής σε πανεπιστήμιο. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές του στο νησί παρατηρεί τις περίεργες ιδιότητες του νησιού. Αργότερα με ένα μικρό πείραμα ανακαλύπτει πως υπάρχει μια ανωμαλία στο τρόπο που κυλάει ο χρόνος στο νησί, που μάλλον οφείλεται στη τροχιά που ακολουθεί ένα αντικείμενο κατά την προσέγγιση του στο νησί. Από την εμπειρία του Desmond στο “The Constant” μαθαίνουμε πως ο Daniel δούλευε σαν καθηγητής φυσικής στο Queens Collage του Oxford University. Εκεί έκανε έρευνα σε σχέση με ταξίδια στο χρόνο, όπου μάλιστα έφτιαξε και μια μηχανή όπου επέτρεπε ταξίδια στο χρόνο μέσω του μυαλού. Ο Daniel είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, αρκετά ευαίσθητος και με διαφορετικό τρόπο σκέψης. Παρόλο που φαίνεται να είναι ο αδύναμος κρίκος εντούτοις πιστεύει σε αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή του στην αποστολή για εξουδετέρωση των χημικών στο σταθμό Tempest.


Miles Straume

Πνευματιστής στο επάγγελμα, ο Miles είναι ένας από τους 4 που έφτασαν πρώτοι στο νησί από το πλοίο. Από το σύντομο flashback του μάθαμε πως δούλευε σαν κυνηγός πνευμάτων και επίσης μάθαμε την αγάπη του για το χρήμα. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έφτασε στο νησί ήταν να πάει στο πτώμα της Naomi για να επιβεβαιώσει πως αυτά που του είπαν οι Losties σχετικά με τον θάνατο της ισχύουν. Παρόλο που θέλει να τον περνάνε για σκληρό αντράκι, τον είδαμε να συνεργάζεται άψογα όταν τον στριμώξουν. Είναι αυτός που αποκαλύπτει σε όλους πως βασικός σκοπός της αποστολής τους είναι να βρουν τον Ben. Ο Sayid τον χρησιμοποιεί για να τον ανταλλάξει με την Charlotte και στο στρατόπεδο του Locke μαθαίνουμε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ζητάει από τον Ben 3,2 εκατομμύρια για να μην τον παραδώσει και μάλιστα σε ερώτηση του Ben για το τι θα κάνει με τη Charlotte που τον είδε, δεν διστάζει να του πει πως θα την σκοτώσει. Επίσης όταν ο Locke τον στριμώχνει με την χειροβομβίδα στο στόμα, αποκαλύπτει σε όλη την ομάδα ότι ήρθαν στο νησί για τον Ben.

Regina
,
Keamy, Ray και άλλοι

Για τα τρία αυτά μέλη του πληρώματος δεν γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες. Η Regina μετά το περιστατικό με τον Minkowski φαίνεται πως αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στην αίθουσα επικοινωνιών. Αργότερα φαίνεται να συμπεριφέρεται παράξενα και καταλήγει να αυτοκτονεί, πέφτοντας από το καράβι, φορώντας αλυσίδες. Ο Ray είναι ο γιατρός του καραβιού. Ήταν αυτός που είχε υπό την επίβλεψη του τον Minkowski αλλά και τον Desmond όταν αυτός έφτασε στο καράβι. Αρκετά παράξενος τύπος ο οποίος φαίνεται να κατέχει κάποια υψηλή θέση στην ιεραρχία του καραβιού αφού αυτός οδηγεί τους Sayid και Desmond στον καπετάνιο και δίνει διαταγή στον Michael να καθαρίσει το δωμάτιο τους. Ο Keamy φαίνεται να είναι ο αρχηγός της “ομάδας κρούσης” του καραβιού. Τον είδαμε στο “Meet Kevin Johnson” να κάνει εξάσκηση στη σκοποβολή, ενώ στο “Ji Yeon” έδωσε διαταγή στον Lapidus να ετοιμάσει το ελικόπτερο για αναχώρηση προς άγνωστη κατεύθυνση. Τέλος οι Jeff και Omar είναι μέλη του πληρώματος για τους οποίους δεν έχουμε πληροφορίες.