Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Spoiler 5ης σεζον από τα γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Ryan από τα γυρίσματα του Lost στη Χαβάη το Lost επιστρέφει στο Νεκροταφείο του Oahu,που έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στην 2 σεζόν στο επεισόδιο Lockdown σαν την όχι και τόσο τελευταία κατοικία του Antony Cooper.
Φαίνεται, αρχικά, μια ειρηνική σκηνή με τον Mathew Abbadon (Lance Reddick) να φέρνει τον John Locke στο αναπηρικό καροτσάκι σε έναν ταπεινό τάφο για μια έντονη συζήτηση.
Αλλά τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα όταν έρχεται η ώρα να φύγουν. Ο Locke στην πίσω θέση ενός τετράθυρου μπλε σεντάν, περιμένει καθώς ο Abbadon φορτώνει το καροτσάκι του στο πορτ μπαγκαζ. Αλλά μόλις ο Abbadon το είχε κλείσει, αρχίζουν οι πυροβολισμοί. Και ο Abbadon τραυματίζεται.
Ποιος πυροβολεί τον Abbadon; Και ποιανού τον τάφο είχαν επισκεφτεί;


Πηγή:HawaiiBlog DarkUfo