Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέντευξη ηθοποιού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ian Somerhalder μίλησε όχι μόνο για το Vampire Diaries που πρωταγωνιστεί αλλά και για την επιστροφή του στο Lost για την έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς.

Πρόσφατα έκανες ένα ταξίδι στη Χαβάη για να γυρίσεις Lost. Πως ήταν η επιστροφή;
Ήταν πραγματικά ωραίο το να είμαι πίσω. Ήταν πολύ γρήγορο και ήταν πολύ διασκεδαστικό το να τους δω όλους, να είμαι πίσω στο σετ και το να δω το νησί, έστω και αν ήταν για λίγες ώρες.

Ήσουν έκπληκτος όταν έμαθες ότι ο Boone θα επέστρεφε στη σειρά;
Αρχικά, ναι, ήμουν έκπληκτος. Και μετά ήμουν ενθουσιασμένος και ευγνώμων στον Damon [Lindelof], και νομίζω πως είναι ωραίο που έχουν πολλούς ανθρώπους να επιστρέφουν. Πρόκειται να είναι κάτι πραγματικά δυνατό για την ιστορία. Και ήταν πολύ περίεργο να φοράω αυτά που κυριολεκτικά φορούσα πριν πέντε χρόνια.

Υπάρχει κάτι που μπορείς να μας πεις για το τι να περιμένουμε;
Είναι τόσο μυστικοπαθείς. Δεν θα ήθελα να πω κάτι που να διακινδύνευε σε οποιοδήποτε τρόπο την μυστικότητα και την ακεραιότητα αυτού που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό. Νομίζω πως ο Damon θα με κυνηγούσε με μια μασέτα.

Όλη την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ


Πηγή:NYMag