Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Αγνοούμενος για τα καλά...

Το συγκλονιστικό φινάλε αφήνει τους φίλους του Lost να ασχολούνται με τα αναρίθμητα ερωτήματα του μέχρι η σειρά να επιστρέψει ξανά στις αρχές του 2009. Όμως το TVGuide μπορεί με σιγουριά να απαντήσει σε μια ερώτηση εδώ και τώρα: Ο Michael (Harold Perrineau), o αγνοούμενος με τις τάσεις αυτοκτονίας και πατέρας του μυστηριώδους Walt , χάθηκε για τα καλά στο φλεγόμενο πλοίο. "Ο Michael είχε ένα απίστευτα ηρωικό θάνατο", λέει ο executive producer Damon Lindelof. "Θυσίασε τη ζωή του για να εξιλεωθεί από τα λάθη του παρελθόντος και να βοηθήσει τους 6 της Oceanic να φύγουν από το νησί". Σας ακούγεται γνώριμο; Ήταν τέτοια εποχή πέρσι που πενθούσαμε για τον χαμό του παρόμοια ανιδιοτελούς Charlie. Μόνο που ο Michael είχε κάτι ξεχωριστό που δεν είχε ο Charlie. Ένα περίεργο ξεπροβόδισμα από τον Cristian Shephard.

Διαβάστε περισσότερα


Λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων ένας γεμάτος συναισθήματα Harold Perrineau (ο οποίος έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σειρά, μετά την αποχώρηση του στη 2η σεζόν, τον Μάρτη), κλήθηκε να μιλήσει για την εκρηκτική δεύτερη του αποχώρηση και την "ποιητική" νέα του αρχή.



Γνώριζες πως ο Michael θα σκοτωνόταν, όταν επέστρεψες;
Δεν είχα ιδέα. Είπα τι στο καλό; Αυτό ήταν; Ήρθα πίσω για αυτό;

Γελάς καθώς το λες αλλά δεν ακούγεσαι ιδιαίτερα ευχαριστη- μένος.
Είμαι απογοητευμένος, κυρίως γιατί ήθελα ο Michael και ο Walt να έχουν ευτυχισμένο τέλος. Ήλπιζα ότι ο Michael θα τα έβαζε κάτω και θα γινόταν πραγματικός πατέρας για το παιδί του και θα προσπαθούσε να βρει ένα τρόπο να επιστρέψει πίσω στο σπίτι. Αλλά αυτή είναι η ιστορία (των παραγωγών). Αν το έγραφα εγώ, θα το έγραφα διαφορετικά.

Απογοητεύτηκες όταν ο Michael και ο Walt τουλάχιστον δεν έσμιξαν στο φινάλε;
Κοιτάξτε για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το πώς φέρονται στους μαύρους στη σειρά. Ο Sayid συναντά ξανά τη Nadia και ο Desmond με την Penny σμίγουν ξανά. Αλλά το μικρό μαύρο αγόρι και ο πατέρας του, το να έσμιγαν ξανά, αυτό δεν θα ήταν ενδιαφέρον; Αντί αυτού ο Walt καταλήγει να είναι άλλο ένα παιδί χωρίς πατέρα. Παίζει ένα πραγματικά μεγάλο και παράξενο στερεότυπο και το ότι είμαι και εγώ μαύρος... δεν ήταν και τόσο ενδιαφέρον.

[Απαντώντας ο executive producer Carlton Cuse είπε: "Είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας, που έχουμε ένα τόσο πολύ φυλετικά διαφορετικό καστ. Πονάει όταν η ιστορία οποιουδήποτε ηθοποιού τελειώνει στη σειρά. Ο Harold είναι ένας φανταστικός ηθοποιός που η παρουσία του έδωσε πάρα πολλά στο Lost"]

Οι νεκροί χαρακτήρες έχουν τρόπο να γυρνάνε στο Lost. Θα ήσουν ανοικτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Θα μου άρεσε να πάω πίσω και να δουλέψω με ανθρώπους με τους οποίους πραγματικά μου αρέσει να δουλεύω, αλλά θα πρέπει να ξέρω τι θα γίνει, πριν εμφανιστώ ξανά. Γιατί με αυτή την (τελευταία) ιστορία ένιωσα πως δεν ήταν καθόλου καλό.

Τι είναι το επόμενο πράγμα για εσένα;
Μια ταινία που κάνω με τον Stephen Dorff που ονομάζεται "Felon" και που θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στο τέλος του καλοκαιριού. Και βρίσκομαι και σε συζητήσεις για κάποιες άλλες διαφορετικές ταινίες.

Εσύ και η γυναίκα σου η Brittany αποκτήσατε πρόσφατα ένα μωρό, σωστά;
Ναι, ένα όμορφο μικρό κοριτσάκι γεννήθηκε στις 7 του Μάη. Η Wynter Aria. Σκέφτηκα πως είναι ωραίο όνομα. Είναι ποιητικό και αυτή είναι η ποίηση στη ζωή μας.


Source: TVGuide