Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

O Naveen ροκαρει...

Όταν πλησιάζει το φινάλε ή η πρεμιέρα μιας σεζόν μία από τις μεγαλύτερες ερωτήσεις που κάνουμε ο ένας τον άλλο είναι το πως έχουμε σχεδιάσει να δούμε το επεισόδιο. Επίσης είναι μία κοινή ερώτηση που γίνεται στους αστέρες του Lost συχνά στη διάρκεια συνεντεύξεων.

Την νύχτα που προβλήθηκε το φινάλε της 4ης σεζόν ο Naveen Andrews ήταν απασχολημένος παίζοντας ροκ με την κιθάρα του σε ένα κλαμπ του Hollywood που λέγεται The Roxy.

Πως πέρασε ο ηθοποιός του Lost Νaveen Andrews την ώρα προβολής του φινάλε της σεζόν; Στη σκηνή με τους Mark McGrath, Dave Navarro και οικοδεσπότες μερικές αυθεντίες του rock για το τέλος του Camp Freddy Mayhem – εκδήλωση που κράτησε ένα μήνα για συγκροτήματα αστέρων, στο φημισμένο strip club του Λος Αντζελες, The Roxy.

Στην αρχική του σύνθεση το συγκρότημα περιλαμβάνει τον ηθοποιόμουσικό Donovan Leitch, τους Navarro και Chris Chaney του Jane’s Addiction, τον Billly Morrison των The Cult και τον Matt Sorum των Velvet Revolver. Χθες τη νύχτα για μια διασκευή του “E.M.I.” των Sex Pistols ο Andrews (που συστήθηκε ως μέλος των Oceanic 6) συμμετείχε στο συγκρότημα ως κιθαρίστας ενώ ο τραγουδιστής Sugar Ray (και έχτρα οικοδεσπότης για να μην ξεχνιόμαστε) βρισκόταν στο μικρόφωνο.





Αλλά ενώ ήταν ένα τραγούδι για τον Andrews, οι υπόλοιποι καλεσμένοι αστέρες βρέθηκαν περισσότερο στη σκηνή, όπως η Juliette Lewis που κυριάρχησε στη σκηνή και η τραγουδίστρια Exene Gervenka με ένα τραγούδι από το punk συγκρότημα Χ της δεκαετίας του 80 και ο κιθαρίστας Jerry Cantrell που επανέφερε το ζεστό, συγκεχυμένο συναίσθημα των αρχών της δεκαετίας του 90 με το “ Man in the Box” ένα κλασσικό τραγούδι από το συγκρότημά του Alice in Chains.

Aλλά η πιο αναμενόμενη (και καθόλου απογοητευτική) στιγμή της βραδιάς ήταν το τέλος του σόου με τον Billy Idol. Γυμνασμένος με ένα στενό μαύρο μπλουζάκι και με μία μικρότερη έκδοση του Do του David Cook, βρέθηκε μαζί με τον κιθαρίστα των Doors, Robbie Krieger για το “L.A. Woman” για να συνεχίσει με τις δικές του επιτυχίες, “Dancing with Myself” και “Rebel Yell” μέσα σε εκκωφαντικές ζητωκραυγές. Πέρασε συνολικά 20 λεπτά στο club, φτάνοντας ακριβώς τη στιγμή που θα ανέβαινε στη σκηνή και φεύγοντας σκεπασμένος με ένα δερμάτινο μπουφάν αμέσως μετά – όπως θα έκανε ένα αληθινό είδωλο της rock

Δείτε το βιντεάκι με τον Νaveen να παίζει rock



Πηγή EW,THE ODI