Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Απάντηση από Octagon Global Recruιting

Όσοι δώσαμε το e-mail μας στην Octagon Global Recruiting, λάβαμε χθές απάντηση η οποία αυξάνει την πιθανότητα για την έναρξη ενός νέου παιχνιδιού, που όμως θα μάθουμε με σιγουριά στο Comic-Con. Tην απάντηση στο e-mail μπορείτε να την δείτε εδώ.



Διαβάστε τη μετάφραση του e-mail

"H Octagon Global Recruiting, εκ μέρους της Dharma Initiative , θέλει να σας ευχαριστήσει που δηλώσατε το ενδιαφέρον σας στη τελευταία μας επιστράτευση εθελοντών.

Θα ξεκινήσουμε στο San Diego στις 24 Ιουλίου στο διεθνές Comic-Con, προσφέροντας στους επιλεγμένους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δώσουν μια συναρπαστική εξέταση ικανοτήτων που θα τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν τα μοναδικά ταλέντα τους.

Η Dharma Initiative ελπίζει πως θα μπορέσεις να έρθεις και να μάθεις περισσότερα για το νέο ερευνητικό μας project. Θα επικοινωνήσαμε μαζί σου όταν πλησιάσει η ημερομηνία με περισσότερες πληροφορίες.

Για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο San Diego, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιστράτευσης της Dharma θα γίνει διαθέσιμο on-line για δηλώσεις συμμετοχής νεοσυλλέκτων μετά τις 27 Ιουλίου.

Στο μεταξύ η Dharma Initiative σας ωθεί να διαδώσετε τα νέα. Καλέστε τους συναδέλφους σας να ενταχθούν στην ομάδα στο www.octagonglobalrecruiting.com και να λάβουν μέρος στην ευκαιρία μιας ζωής."


Επίσης αν προσέξετε τους παραλήπτες αυτού του e-mail θα δείτε πως υπάρχει εκτός από το δικό σας e-mail και άλλο ένα e-mail (hansvaneeghen@octagonglobalrecruiting.com). Αν στείλετε σε αυτή τη διεύθυνση κάποιο e-mail λαμβάνετε την ακόλουθη απάντηση:

"Thank you for your email. I am currently on assignment in the field. I will contact you as soon as I am back in the office.

Sincerely,
Hans"