Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Tελευταία νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Wendy από Σιγκαπούρη: Kristin, σε ευχαριστώ για το ρεπορτάζ από το Comic Con. Έχεις κάτι άλλο για το Lost; Ειδικότερα για το ότι η Kate θα δει τον Sawyer ξανά;

Βασικά, άκουσα από μία αξιόπιστη πηγή τι η νέα χωρίς flash δομή της ιστορίας υποτίθεται πως είναι για την πέμπτη σεζόν και εδώ είναι αυτά που μπορώ να σου πω:

1.Ότι μου είπε η πηγή μου φαίνεται να ταιριάζει τέλεια με όλα όσα έχουμε ακούσει απευθείας από το στόμα του Damon και του Carlton στο TCA και στο Comic Con

2.Θα είναι απίστευτα μπερδεμένο

3.Σκέψου το επεισόδιο του Jin και της Sun από την τελευταία σεζόν

Συγκεκριμένα, αυτή η νέα δομή της ιστορίας (για την οποία θα συζητήσουμε περισσότερο όσο πλησιάζουμε στην καινούργια σεζόν) φαίνεται ότι απαλύνει τον μεγαλύτερο φόβο μου σχετικά με την πέμπτη σεζόν: χωριστοί χαρακτήρες και γκρουπ χαρακτήρων. Επομένως, πριν το μυστικό διαρρεύσει και όλοι αρχίζουν να γκρινιάζουν για το μπέρδεμα, θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους συγγραφείς που άκουσαν εμάς τους θεατές σχετικά με το ότι θέλουμε να δούμε τους αγαπημένους μας να συνεχίζουν να μοιράζονται περιπέτειες. Cheers!

Πηγή: DarkUfo