Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

H Dharma θέλει να κλέψουμε στο test;

Μετά τις χθεσινές ενδείξεις ότι μπορούμε να κλέψουμε στο πρώτο τεστ της Dharma (Τεστ χωρικής αξιολόγησης κρίσης υπό πίεση), σήμερα είχαμε τις πρώτες αποδείξεις πως ίσως τελικά η Dharma να θέλει να κλέψουμε στο test της, ή ίσως κάποιος άλλος (ίσως ο RuckusGuy) να θέλει να βγάλει τα αποτελέσματα των τεστ αναξιόπιστα. Κάποια παιδιά λοιπόν παρατήρησαν πως μπορούν με ένα τρικ (χρήση του κουμπιού space) να σταματήσουν την αντίστροφη μέτρηση στο τεστ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για μεγάλα σκορ.



Το παράξενο είναι πως και ο ίδιος ο τίτλος του τεστ περιέχει κάποιες ενδείξεις που οδηγούν σε αυτό. PRESSurized SPACE(Spatial). Επίσης στον κώδικα του συγκεκριμένου τεστ φαίνεται να υπάρχει πρόνοια σε περίπτωση που κάποιος κάνει το τρικ. Θα μπορούσε αυτό να είναι πραγματικά μια έξυπνη κίνηση από πλευράς Hoodlum για να αναστρέψει το κακό κλίμα με τα τόσα πολλά τεχνικά προβλήματα που είχαμε μέχρι τώρα, ή πρόκειται για άλλο ένα ακόμα λάθος, μια τρύπα που ξεχάστηκε στο παιχνίδι; Ο χρόνος σίγουρα θα δείξει...

Δείτε πως μπορείτε να κλέψετε στο τεστ

Kάντε κλικ πάνω σε κάποιο κομμάτι και κρατήστε πατημένο το κουμπί του mouse. Πατήστε space και αφήστε στη συνέχεια και τα δύο κουμπιά μαζί. Η κάρτα με το test θα γυρίσει και θα αρχίσει ξανά το τεστ. Το χρονόμετρο όμως θα είναι σταματημένο στο 100.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μπορουμε να κλεψουμε αφοβα,αφου το σεναριο καταταξης σε cheaters και μη,φανταζει επιστημονικης φαντασιας!!!Αλλοστε ενα απλο τεστ ειναι,οποτε και να κλεψουμε δεν εχουμε να χασουμε κατι...Καλο ειναι ομως να περιμενουμε μια με δυο μερες μεχρι να εχουμε νεωτερα.
Foreverfreak

xifomaxos είπε...

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...Ίσως μετά την αναμονή αποφάσισαν να μπουν δυναμικά στο Arg. Εξάλλου μία κατάταξη σε cheaters και non ταιριάζει και με τη διαμάχη καλού-κακού, λευκού-μαύρου της σειράς

Unknown είπε...

Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι σιγουρος,απλα εικαζω!!!Τεσπα,ο καιρος θα δειξει...

108asteri είπε...

Στην αρχή πίστευα ότι πρόκειται για άλλη μια βλακεία της Hoodlum, αλλά με βάση τους κώδικες (όπως λενε και οι ειδήμονες) και το press space που βγαινει μέσα από το pressurized spatial συνειδητοποίησα ότι το κάνουν επιτηδες. Ποιος είναι ο σκοπός τους δεν μπορώ να καταλάβω και γι αυτό δε θέλω να το ριψοκινδυνέψω και να κλέψω. Έχω κάνει ήδη ένα πάρα πολύ υψηλό σκόρ από μόνη μου και δε θέλω να χαθει απο ενα ψευτικο. Και αυτό που είπε η xifomaxos φανταζει ιδανικό,δηλαδη διαμάχη καλού κακού => cheaters-non cheaters.