Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Νέα spoiler 5ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τα spoiler

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα τα γυρίσματα του Lost άρχισαν πριν από τις 17 σε ένα νέο στούντιο στο LA. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς γυρίστηκε. Το βίντεο με τον Chang δεν είναι γιατί το στούντιο λειτούργησε αρχές Αυγούστου. Οπότε είτε πρόκειται για βίντεο του νέου ARG είτε κάποια "μυστική" σκηνή της νέας σεζόν...

Και κάποια spoiler από το καστ του πρώτου επεισόδιου:

[ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ] 40 με 50 χρόνων, οποιαδήποτε εθνικότητα. Επιστάτης οικοδομών δούλεψε σκληρά για να γίνει αυτό που είναι και να συνεισφέρει στην οικογένεια του. Νοιάζεται πολύ για το πλήρωμα του, μισεί όταν η διοίκηση γίνεται αλαζονική, αλλά γνωρίζει την θέση του στην ιεραρχία.

[MARTHA] 35 με 40 χρόνων, Ασιάτισα, ελκυστική. Μια έξυπνη και ικανή επιστήμονας με δυνατή προσωπικότητα που κάνει ένα διάλειμμα για να μεγαλώσει το παιδί της. Σχεδιάζει όμως να επιστρέψει στη δουλειά της ξανά. Πιστεύει στην δουλειά που κάνει αλλά μερικές φορές αμφιβάλλει για τις αποφάσεις αυτών που είναι επικεφαλής.

Υπάρχει κάποια πιθανότητα η Martha να είναι η γυναίκα στην οποία φωνάζει ο Chang στο βίντεο του Comic-Con; Τι λέτε;

[DAN] 40 χρόνων, οποιασδήποτε εθνικότητας. Ακριβός πληρεξούσιος πολύ αιχμηρός που μπορεί να είναι και φιλικός. Εντούτοις υπάρχει μεγάλο μένος κάτω από την επιφάνεια...

Πηγή: DocArzt