Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Έναρξη τεστ στη σελίδα της Dharma

Με νέο e-mail σήμερα, ο κύριος Hans Van Eeghen μας ενημερώνει πως τα τεστ αρχίζουν σήμερα στη σελίδα της dharma. Στο πρώτο Test οι υποψήφιοι καλούνται να λύσουν όσο ποιο γρήγορα μπορούν ένα παζλ στο οποίο μερικά κομμάτια πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε να σχηματίσουν ένα τετράγωνο. Ανάλογα με τον χρόνο που κάνει ο κάθε υποψήφιος συγκεντρώνει και τους ανάλογους βαθμούς. Το test δίνει την δυνατότητα να παίξετε ενάντια σε κάποιον φίλο σας, προκαλώντας τον σε ένα αγώνα επίλυσης του παζλ. Οι καλύτεροι 10 υποψήφιοι θα δουν το όνομα τους στο Leader Board το οποίο σύμφωνα με τη σελίδα θα ανανεώνεται κάθε μέρα. Δείτε στη συνέχεια εικόνες από το πρώτο τεστ και διαβάστε την μετάφραση του νέου e-mail.




Διαβάστε τη μετάφραση του e-mail

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΚΙΜΟΙ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ

Νάμαστε.

Σήμερα είναι η πιο όμορφη μέρα.

Σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος Εθελοντικής επιστράτευσης της Πρωτοβουλίας Ντάρμα.

Έχοντας τελειώσει το eligibility test μπορείτε τώρα να κατεβάσετε την επίσημη ID κάρτα της Πρωτοβουλίας Ντάρμα. Απλά πηγαίνετε στο προφίλ και κατεβάστε την κάρτα σας. Να την κουβαλάτε με περηφάνια.

Σήμερα θα είστε σε θέση επίσης να αρχίσετε το εκτενές εξεταστικό πρόγραμμά μας που θα αξιολογήσει την καταλληλότητά σας για μια σειρά ερευνητικών ρόλων μέσα στην Πρωτοβουλία Ντάρμα.

Πολλά χρόνια πριν μου ζητήθηκε να βοηθήσω να ξαναχτιστεί αυτή η ευγενής κοινότητα της επιστημονικής έρευνας. Με το πραγματικά αλτρουιστικό όραμά του, κατάλαβα ότι μια γεμάτη ζωή εθελοντική ομάδα θα ήταν ένα θεμελιώδες μέρος αυτής της προσπάθειας.

Μαζί, με την αφοσιωμένη μου ομάδα στρατολογικής, ερεύνησα όλη την υφήλιο για τους καλύτερους και λαμπρότερους, για να έρθουν μαζί μας, ώστε να θέσουμε τα θεμέλια της πρόσφατα ανασυγκροτημένης Πρωτοβουλίας Ντάρμα.

Σήμερα θέτουμε εκείνα τα θεμέλια. Έτσι ώστε μαζί να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον κόσμο σε ένα καλύτερο αύριο.

Hans Van Eeghen
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλίας Ντάρμα

2 σχόλια:

108asteri είπε...

Κρίμα που περιμέναμε 3 εβδομάδες γι αυτόν μονο το γρίφο. Δεν άξιζε. Ελπίζω να έχουμε update πιο συντομα.

cypher80b είπε...

Σωστά... Απ' ότι φαίνεται θα πηγαίνουμε μόνο με ένα test την εβδομάδα μέχρι να γίνει η κατηγοροποίηση στις δουλειές... Κρίμα γιατι περίμενα περισσότερη δράση...