Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Spoilers 5ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Άλλη μια πληροφορία έρχεται σήμερα να προστεθεί στο χθεσινό spoiler περί της σχέσης που μπορεί να έχουν οι 2 Βρετανοί με το Black Rock. Σύμφωνα με πηγή αυτή τη φορά του The-ODI η παραγωγή το Lost ψάχνει για 2 πλοία, που να είναι αξιόπλοα. Το κύριο που θέλουν είναι ένα μεγάλο μαύρο “σκοτεινό” στην εμφάνιση πλοίο, αλλά η εταιρία καραβιών δεν είχε κάτι που να ήταν ούτε καν κοντά από αυτό που περιέγραψαν. Παρόλα αυτά έκλεισαν ένα άλλο καράβι που θα καταδιώκει το μεγάλο μαύρο.

Το καταδιωκτικό είναι το παλαιότερο στη μαρίνα και μοιάζει να είναι από το 1500. Ξέρετε γιατί να θέλουν καράβια που να μοιάζουν αρκετών εκατοντάδων ετών; Θέλουν να κάνουν γύρισμα στον Ειρηνικό έξω από την Καλιφόρνια, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή: The-ODI