Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Καστ 5ης σεζόν - Μικρό spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

[SOLANGA] Άντρας 50 χρόνων, Φιλιππινέζος. Αγροτικός γιατρός σε μια μικρή αγροτική κοινότητα. Έχει τους βοηθούς του αλλά και ιδιοφυή ιατρικές ικανότητες. Μιλά σχετικά καλά αγγλικά με προφορά.

[ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ] Άντρας 48-50 χρόνων, πρέπει να έχει βρετανική προφορά από εργατική τάξη. Περίεργος, με άποψη, ο κουτσομπόλης του σχολείου. Ξέρει τις δουλειές όλων και δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά προκειμένου να σ΄ψσει τη ζωή του.

[ABIGAIL] Γυναίκα στα 30, Βρετανίδα, εργατική τάξη. Στωική αλλά βαθιά πληγωμένη. Έχει ένα τρόπο να πικραίνει κόσμο σαρκάζοντας τον, αλλά κατά βάθος είναι μια πιστή στοργική καρδιά.

[THERESA] Γυναίκα γύρω στα 30, Βρετανίδα και ξανθιά. Υποφέρει από ανία αλλά έχει και μικρές περιόδους πλήρους διαύγειας.

Πηγή: DocArzt