Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Eπιβεβαίωση Καστινγκ για την 5η σεζον

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το Spoiler

Πεινάτε για ένα ορεκτικό από νέα για το Lost, καθώς ανυπόμονα λιμοκτονείτε για την έναρξη της 5 σεζόν που αρχίζει στις αρχές του 2009; Τότε γιορτάστε με αυτό: Οι παραγωγοί Carlton Cuse και Damon Lindelof είπαν στο EW ότι μόλις τελείωσαν το καστινγκ για δύο σημαντικούς νέους χαρακτήρες που θα ενταχθούν στη σειρά την επόμενη χρονιά. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Michael Ausiello μετέδωσε την προσθήκη της Zuleikha Robinson, από το New Amsterdam. Αυτή την εβδομάδα, θέλουμε να σας συστήσουμε τον Said Taghmaoui, έναν Γάλλο ηθοποιό που πρόσφατα είδαμε στο θρίλερ του Don Cheadle, Traitor.


Θα παίξει τον Ceasar, έναν μυστήριο άνδρα που…εμ…λοιπόν, αυτά είναι όλα όσα έχουμε. Αλλά οι παραγωγοί λένε ότι οι ικανότητες του ηθοποιού ταιριάζουν στο ρόλο. «Έχει μία έμφυτη ευφυΐα, ένταση και κίνδυνο στα οποία πραγματικά ανταποκριθήκαμε» λέει ο Lindelof, που αρνήθηκε να συγκεκριμενοποιήσει αν ο Ceaser είναι καλός ή κακός, αν και μας πείραξε λέγοντας ότι ο χαρακτήρας θα παίξει «ένα σπουδαίο ρόλο στο στήσιμο της τελικής πράξης της σειράς στην 6 σεζόν». Επίσης επιβεβαίωσε ότι η Ilana της Robinson σχετίζεται με τον Caesar, και ο Cuse την παρομοιάζει με τον Joker του Heath Ledger στον Σκοτεινό Ιππότη. «Υπάρχει κάτι πολύ συνταρακτικό στον τρόπο που ο Joker λέει διάφορες ιστορίες για το παρελθόν του –κάτι πολύ παρόμοιο με αυτό που είχαμε σχεδιάσει για την Ilana», λέει.

Κοιτάξτε για μια καθυστερημένη εισαγωγή των δύο, αρχίζοντας με ένα ενδιαφέρον στήσιμο που ακολουθείται από μια σταδιακή αύξηση του τηλεοπτικού τους χρόνου, που δεν θα αφαιρέσει από τους καθιερωμένους αγαπημένους. Όπως εξάλλου είδαμε και με τους νέους της 4 σεζόν, οι τύποι από το πλοίο (Jeremy Davies, Rebecca Mader, Ken Leung, Jeff Fahey) δούλεψαν με τους υπόλοιπους ( οι παραγωγοί λένε ότι θα δούμε περισσότερα από τους τύπους του πλοίου την επόμενη χρονιά – ακόμα και τον Fahey (Frank Lapidus), που τελευταία φορά τον είδαμε να δραπετεύει από το Νησί με τους Ο6) .

Το Zuleikha κάνει ρίμα με το You –Like – A, ενώ το Said ακούγεται όπως ο δικός μας στο Lost Sayid. Στην πραγματικότητα, ο Taghmaoui επίσης έπαιξε – ακούστε αυτό – τον Ιρακινό στρατιώτη που βασάνισε τον Mark Wahlberg στο Three Kings. Ίσως οι θεωρητικοί να ψάχνουν για κρυμμένα νοήματα σε αυτή την φαινομενικά συμπτωματική ομοιότητα; «Όχι» λέει ο Lindelof, «Απλώς…όχι». Ω…ok Aλλά σχετικά με την θεωρία ότι ο Smokey είναι…[κλικ] Ναι; Ναι;!


Πηγή: EW