Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Update στη σελίδα της Dharma.

Αυτή τη φορά η Dharma προτοτύπησε και αντί να μας προσφέρει ένα άλλο Test, μας δίνει την δυνατότητα να φτιάξουμε το δικό μας τεστ πολλαπλών επιλογών και να το στείλουμε σε φίλους να το δοκιμάσουν. Με κάθε νέο φίλο που κάνει το test μας, θα παίρνουμε 50 βαθμούς.



Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως είναι αυτό που κρύβει το βιντεάκι από τον κύριο Hans Van Eeghen. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στην συνέχεια καθώς και το Transcript του.


Διαβάστε το transcript

COMING SOON


Μέσα στο βίντεο λοιπόν υπάρχει μια κρυμμένη εικόνα. Την εικόνα αυτή μπορείτε να την δείτε στη συνέχεια. Πρόκειται για barcode στην μορφή πίνακα.



Με ένα ειδικό προγραμματάκι που διαβάζει τέτοιες εικόνες, μεταφράζετε σε "reiwtletmk" το οποίο είναι αναγραμματισμός του Mittelwerk!!! Ποιός είναι αυτός; Είναι ο "κακός" χαρακτήρας από το πρώτο ARG του Lost. Λέτε να έχουμε κάποια πιο άμεση συσχέτηση των 2 παιχνιδιών;



Πρόκειται σίγουρα για μια εντυπωσιακή κίνηση της Hoodlum η οποία δεν μας έχει συνιθήσει σε κάτι τέτοια. Πάντως αυτό μας δίνει την ώθηση για μια έκπληξη που μάλλον θα παρουσιάσουμε πιο γρήγορα απ΄ότι περιμέναμε και που αφορά το πρώτο ARG.