Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Spoilers από TV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Χάθηκε: Ένα τροπικό νησί. Αν το βρείτε παρακαλώ επικοινωνήστε με τους Oceanic 6.

Ναι, δεν ήταν μόνο οι επιζώντες της πτήσης 815 που χάθηκαν όταν η 4η σεζόν της σειράς του ABC τελείωσε τον περασμένο Μάη. Όλο το νησί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, ο Ben(Michael Emerson) απέδρασε και ένας εκλεκτικά ηρωικός Sawyer (Josh Holloway) έδωσε στην Kate (Evangeline Lilly) ένα τελευταίο φιλί πριν πέσει στον ωκεανό από ένα υπερφορτωμένο ελικόπτερο. Ο Michael (Harold Perrineau) και ο Jin (Daniel Dae Kim) φαίνεται πως χάθηκαν όταν το πλοίο εξερράγη. Μια Claire (Emilie de Ravin) εντοπίστηκε να γελάει με τον νεκρό πατέρα του Jack (John Terry). Ο Locke (Terry O’ Quinn) αποκαλύφθηκε πως είναι ο νεκρός στο φέρετρο. Και ο Ben κατέβηκε σε μια υπόγεια καταπακτή, όπου γύρισε ένα τροχό για να μετακινήσει το νησί.

Όταν η σειρά επιστρέψει για την προτελευταία της σεζόν στην αρχή του 2009 , “η κύρια ερώτηση θα είναι που πήγε το νησί και πότε” μας λέει ο Carlton Cuse. Θα δούμε επιτέλους την ιστορία της Rousseau στα πρώτα της χρόνια στο νησί, που βρίσκουν την ερευνητική ομάδα της να σφάζετε και την κόρη της να απαγάγετε.

Εκτός νησιού, μια ασυνήθιστη συμμαχία θα εξελιχθεί. “Δουλεύουμε σε μια ιστορία για την αρχή της σεζόν όπου ο Sayid (Naveen Andrews), τώρα δολοφόνος που δουλεύει για τον Ben και ο Hurley(Jorge Garcia) γίνονται κολλητοί, πράγμα που είναι καταπληκτικό” λέει ο Cuse. Για να προσθέσει ο Damon Lindelof: “H ιδέα είναι: Τι και αν ο Jason Broune έχει έναν υπέρβαρο και απίστευτα διασκεδαστικό στήριγμα, με κανένα από τα προσόντα μάχης που έχει;”

Πηγή: DarkUFO