Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Νέο τεστ και e-mail από Dharma

Μετά την χθεσινή δυνατότητα που μας έδωσε η dharma για την δημιουργία δικών μας τεστ, έρχεται σήμερα να δημοσιεύσει και το 4o τεστ. Πρόκειται για ένα τεστ πολλαπλής επιλογής με την ονομασία "Tangential Judgment Analysis". Αυτή την φορά η κατηγοριοποίηση γίνεται σε 5 διαφορετικές κατηγορίες. Οι κατηγορίες αυτές έχουν ονόματα Τιτάνων και ονομάζονται Atlas, Crius, Cronus, Helios και Oceanus.



Και σε αυτό το τεστ μπορεί κάποιος να κλέψει στην τελευταία ερώτηση, πληκτρολογώντας την λέξη Mittelwerk που προέκυψε από το χθεσινό βίντεο.



Επιπλέον σήμερα στάλθηκε και το e-mail με το οποίο ανακοινώνετε η δυνατότητα δημιουργίας δικών μας test. Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε την μετάφραση του.

Διαβάστε την μετάφραση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΚΙΜΟΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ

Νάμαστε,

Σαν αποτέλεσμα των εκπληκτικών αποτελεσμάτων στις αξιολογήσεις των τελευταίων εβδομάδων είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επέκταση του ρόλου των δοκίμων στο Εθελοντικό Πρόγραμμα Επιστράτευσης στο www.dharmawantsyou.com

Αυτή η νέα δραστηριότητα επισύρει την προσοχή στην εντυπωσιακή βάση γνώσεων των νεοσυλλέκτων και σας προσφέρει την ευκαιρία να προκαλέσετε τους συνάδέλφους σας σε έναν φιλικό διανοητικό ανταγωνισμό.

Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε σημαντικούς βαθμούς Dharma με αυτή την νέα δραστηριότητα που θα συνεισφέρουν στα ολικά αποτελέσματα της αξιολόγησης σας.

Κάντε Log-in και κοιτάξτε στην σελίδα "προόδου" σας για λεπτομέρειες.

Αναμένω άλλη μια ενθαρρυντική επίδειξη πρωτοβουλίας από όλους σας.

Νάμαστε,

Hans Van Eeghen,
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλίας Ντάρμα