Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Καινούργιο e-mail από Dharma

Άλλο ένα e-mail ήρθε σήμερα από την Dharma. Στo σημερινό e-mail o Hans Van Eeghen ανακοινώνει την έναρξη του χθεσινού test και εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την απήχηση που είχε η δημιουργία δικών μας τεστ. Την μετάφραση του e-mail μπορείτε να την διαβάσετε στην συνέχεια.



Διαβάστε τη μετάφραση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΚΙΜΟΙ
Η “ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΡΙΣΗΣ” ΕΙΝΑΙ ON-LINE

Νάμαστε.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την κυκλοφορία του 4ου τεστ αξιολόγησης στο Πρόγραμμα Εθελοντικής Επιστράτευσης της Πρωτοβουλίας Ντάρμα, το οποίο είναι διαθέσιμο στο www.dharmawantsyou.com.

Αυτό το νέο τεστ θα εξετάσει την ικανότητα σας να διατυπώνετε επινοητικές λύσεις σε μια σειρά αινιγμάτων.

Πολλοί από εσάς έχουν ήδη επιδείξει την ικανότητα τους να σκέφτονται όπως λέμε “εκτός του οκταγώνου”. Είμαι σίγουρος πως αυτή η δραστηριότητα θα σας υποκινήσει κατάλληλα.

Είμαι επίσης χαρούμενος να αναφέρω πως ένας μεγάλος αριθμός από εσάς έχει ενθουσιωδώς αγκαλιάσει το πρόσφατα δημοσιευμένο “Αξιολογήσεις φτιαγμένες από Δοκίμους” (RCA). Οι εργατικοί νεοσύλλεκτοι επινοούν για τους συναδέλφους τους μια σειρά θεμάτων εξέτασης που χωρίς καμιά αμφιβολία θα επεκτείνουν σημαντικά τη βάση γνώσεων της Πρωτοβουλίας Ντάρμα.

Αυτοί οι ταλαντούχοι νεοσύλλεκτοι όχι μόνο θα αυξήσουν σημαντικά του πόντους Ντάρμα τους, αλλά θα είναι επιλέξιμοι για την προώθηση στην θέση του “Instructor” στο Εθελοντικό Πρόγραμμα Επιστράτευσης.

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Ντάρμα θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους ευσυνείδητους νεοσύλλεκτους για τις προσπάθειες τους.

Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Νάμαστε.

Hans Van Eeghen
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλίας Ντάρμα