Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Νέο e-mail και τηλέφωνο Hans Van Eeghen

Νέο e-mail σήμερα από την Dharma. Στο νέο e-mail ο Hans μας ενημερώνει για το 5o τεστ αλλά και για το κλείσιμο του προγράμματος στις 7 Οκτωβρίου. Μετά το κλείσιμο του προγράμματος τα test δεν θα είναι προσβάσιμα ενώ θα αρχίσει και η διαδικασία κατάταξης σε ρόλους μέσα στην Dharma ανάλογα με τα αποτελέσματα. Το e-mail και την μετάφραση του μπορείτε να τα δείτε στην συνέχεια



Διαβάστε την μετάφραση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 5ου ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ
TΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Νάμαστε.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την κυκλοφορία της 5ης αξιολόγησης, στο πρόγραμμα επιστράτευσης της Πρωτοβουλίας Ντάρμα, στο www.dharmawantsyou.com

Το πρόσφατο τεστ του προγράμματος είναι Αξιολόγηση Προβολής Νούμερων. Θα εξετάσει την ικανότητα των υποψηφίων να αναγνωρίζουν διάφορα Patterns σε σειρές από νούμερα.

Σαν αποτέλεσμα της εντυπωσιακής προόδου ενός αριθμού υποψηφίων έφτιαξα ένα αριθμό ιδιαίτερα προκλητικών ερωτήσεων σε αυτή την τελευταία αξιολόγηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Παρακαλώ ενημερωθείτε πως το Εθελοντικό Πρόγραμμα Επιστράτευσης θα κλείσει επίσημα στις 12:00PM PDT στις 7 Οκτωβρίου 2008.

Όλες οι διαδικασίες αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των Αξιολογήσεων που έφτιαξαν οι δόκιμοι, δεν θα είναι προσβάσιμα μετά από αυτή την ημερομηνία.

Συμβουλεύουμε όλους τους δόκιμους να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση τους μέχρι τότε.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, το Συμβούλιο Αξιολόγησης Δόκιμων θα μαζέψει όλα τα δεδομένα από τις αξιολογήσεις για επεξεργασία και ανάλυση ώστε να αποφασιστούν οι τελικοί εθελοντικοί ρόλοι και ανάθεση ομάδων μέσα στο τελευταίο project της Πρωτοβουλίας Ντάρμα. Αυτή η πληροφορία θα αποθηκευτούν στον προσωπικό φάκελο αξιολόγησης για κάθε εθελοντή.

Έχοντας επιβλέψει το πρόγραμμα επιστράτευσης μέχρι τώρα είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος πως τα πόστα στην Πρωτοβουλία Ντάρμα θα ενισχυθούν σημαντικά αρκετά σύντομα από νέους νεοσύλλεκτους.

Νάμαστε.
Hans Van Eeghen
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλίας Ντάρμα


Επιπλέον στον κώδικα του e-mail υπάρχει κρυμμένο ένα μήνυμα από τον Black Swan το οποίο ακολουθεί:

<-- 13237438573 - say Hi from BS -->

Πρόκειται για το τηλέφωνο του κύριο Hans Van Eeghen (1-323-743-8573), που απ’ ότι φαίνεται διέρρευσε ο Black Swan Για να κάνει την ζωή του δύσκολη. Αν πάρει κάποιος ακούει το εξής ηχογραφημένο μήνυμα από τον Hans:

“Νάμαστε. Καλέσατε την φωνητική αλληλογραφία του Hans Van Eeghen, επικεφαλή επιστράτευσης της Πρωτοβουλίας Dharma. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω την κλήση σας αλλά περιμένω πως θα αφήσετε ώστε να σας πάρω πίσω αργότερα. Ευχαριστώ και... Νάμαστε.”

Ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε και το αρχείο με τον ήχο.

UPDATE: Χάριν στον Zort70 από το LostARGs έχουμε και το ηχογραφημένο μήνυμα. Ακούστε το στη συνέχεια.