Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Spoilers 5ου κύκλου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με τα σημερινά spoilers, ο Aaron φαίνεται πως θα κάνει ξανά την εμφάνιση του, αυτή τη φορά σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δείχνουν τον photo double του Aaron.


Επίσης ο Ryan από την Χαβάη μας έχει νεότερα από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα τα γυρίσματα που έγιναν σε ένα κολυμβητήριο στη Χαβάη όπου η πισίνα μετατράπηκε σε φουρτουνιασμένο ωκεανό. Το γύρισμα περιελάμβανε τους Sawyer, Juliet, Miles, Daniel, Charlotte να βρίσκονται σε ένα κανό και τον Locke αρχηγό του πληρώματος. Κωπηλατούσαν στην μέση του ωκεανού μέσα σε καταιγίδα και μεγάλα κύματα.


Ο Sawyer σύμφωνα με τον Ryan φώναζε πως πρέπει να γυρίσουν πίσω, αλλά τότε κάτι άκουσαν ή είδαν και άρχισαν να κωπηλατούν προς αυτό, προσπαθώντας να μην ανατραπούν και προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια τους από την λάμψη των αστραπών...

Πηγή: DarkUFO