Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Spoilers 5ης Σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler
Μία κάτοικος της Χαβάη βρέθηκε για λίγο στα γυρίσματα και έγραψε τα παρακάτω
"T
ους είδα χθες να γυρίζουν στο Paiea St στο αεροδρόμιο της Honolulu. Κάθισα να παρακολουθήσω λίγο και είδα τους Sayid και Ben σε ένα φορτηγάκι που είχε γραμμένο…….Rainier Carpet Cleaning στο πλάι (Συγγνώμη δεν μπορώ να θυμηθώ το πρώτο μέρος). Ο Sayid οδηγούσε και ο Ben ήταν συνοδηγός. Ο Sayid φόραγε ένα λευκό φανελάκι με μακρύ παντελόνι και ο Ben φόραγε μία σκούρα μακρυμάνικη μπλούζα και μακρύ σκούρο παντελόνι. Και οι δύο ήταν ντυμένοι πολύ καθημερινά.
Το φορτηγάκι ανέβηκε μία ράμπα σε μία κλειστή περιοχή παρκαρίσματος ακολουθούμενο από μία μαύρη BMW 740. Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν πινακίδες Καλιφόρνιας. Το συνεργείο συνέχιζε να ψεκάζει και τα δυο αυτοκίνητα με νερό για να τα κάνει να μοιάζουν ότι είχαν έρθει από βροχή. Η BMW είχε οδηγό και στην πίσω θέση ήταν ένα άτομο (νομίζω άνδρας) με λευκά μαλλιά και δεν ήταν ψηλοί. Το αυτοκίνητο είχε σκούρα παράθυρα και δεν μπορούσα να δω πολλά από το πρόσωπο στη πίσω θέση.
Μέσα στην κατασκευή του πάρκινγκ το φορτηγάκι σταμάτησε σε μία άδεια θέση και η BMW τους ακολούθησε στη ράμπα και σταμάτησε στην αντίθετη κατεύθυνση έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να ήταν δίπλα δίπλα αλλά σε αντίθετη κατεύθυνση.
Γύρισαν μία σκηνή με τον οδηγό να μιλάει στον Ben μέσα από το παράθυρο στο φορτηγάκι.
Ο Jack ήταν ακόμα εκεί. Φορούσε φανελάκι και τζιν. Τα μαλλιά του ήταν μακριά και ανακατεμένα και είχε μούσι και ένα επίδεσμο πάνω από το μάτι του. Έμοιαζε όπως ακριβώς στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν.
Δεν είδα κάποια δράση ανάμεσα στον Jack και τους υπόλοιπους όσο ήμουν εκεί αλλά πρέπει να είναι με κάποιο τρόπο στη σκηνή αν ήταν στη τοποθεσία.Φαινόταν ότι όποιος ήταν στη πίσω θέση της BMW είχε λευκά μαλλιά και ήταν άνδρας. Ρώτησα έναν από τους ανθρώπους στη σκηνή αν ήταν ο Charles Widmore και είπε όχι, αλλά μετά είπε ότι ήταν ένας νέος χαρακτήρας και ότι ήθελα να εκπλαγώ όταν θα το παρακολουθούσα. Αλλά το είπε με ένα ύπουλο χαμόγελο και έτσι δεν ξέρω αν πρέπει να τον πιστέψω ή όχι. Επίσης είπε ότι γύριζαν αυτή τη σκηνή για το επεισόδιο 4 και ότι θα παιχτεί περίπου την 2η εβδομάδα του Φεβρουαρίου."

Πηγή: HaleiwaDiva