Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Tελευταία από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Lynn: Πεθαίνω για κάποια στέρεα πληροφορίας του Lost! Συγκεκριμένα για Αυτούς που Έμειναν Πίσω, υπάρχει κάτι που μπορείς να μου δώσεις;!
Θα μας κάνουν να ιδρώσουμε για την μοίρα του Jin. Δεν θα τον δούμε καθόλου στα πρώτα τρία επεισόδια, και είναι στο τέταρτο και στο πέμπτο επεισόδιο που καταλαβαίνουμε πραγματικά τι συνέβη σ’ αυτόν όταν το πλοίο ανατινάχτηκε. Βασικά ανησυχώ λίγο ότι είναι νεκρός και απλά συχνάζει έξω από το Νησί σε μία απτή μορφή φαντάσματος όπως ο μπαμπάς του Jack. Και αν είναι έτσι, Damon Lindelof και Carlton Cuse έρχομαι γι εσάς.

Rebecca από Ipswich, Mass: Πεθαίνω για το Lost!
Και εγώ, και έι, αυτό μόλις ήρθε (κυριολεκτικά καθώς πήγαινα να πατήσω το κουμπί για να δημοσιεύσω αυτό): Ακούω τώρα από πηγές ότι ο Jin θα βρεθεί σε Leo DiCaprio –Τιτανικός-στυλ να επιπλέει σε μία πόρτα. Ζωντανός ή νεκρός; Θα δούμε. Βάλτε τα στοιχήματά σας. (Και προσωπικά, είμαι ευγνώμων που αυτή τη στιγμή τα νερά του νησιού δεν φαίνονται τόσο παγωμένα).



Πηγή: E!Online