Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Γυρίσματα 5ης Σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Οι νέες πληροφορίες του Ryan από τα γυρίσματα στη Χαβάη αναφέρουν

"To Waikiki Yacht Club μεταμορφώθηκε σε “Long Beach Harbor Club” για απογευματινά γυρίσματα χθες το βράδυ και σήμερα. Γερανοί και φορτηγά της παραγωγής ήταν παρκαρισμένα κοντά, καθώς και τρία αξιοσημείωτα οχήματα: το μπλε Canton Rainer Carpet Cleaning φορτηγάκι, το ασημένιο Volvo της Kate, και μία ασημένια Jaguar S- Class. Ο φίλος μου που ξέρει από αυτοκίνητα καλύτερα από μένα, λέει ότι μοιάζει με μοντέλο του 2008.

Ένα μέλος του Yacht Club που ευτυχώς ήταν θαυμαστής είπε ότι το χθεσινοβράδυνο γύρισμα περιελάμβανε την Evangeline Lilly, την Yunjin Kim και ένα μικρό αγόρι που έπαιζε τον Aaron. Είπε ότι θα πήγαινε πίσω σήμερα γιατί η σύνθεση θα ήταν μεγαλύτερη. Επιπλέον της Kate και της Sun, οι Sayid, Ben, και Jack ήταν στο γύρισμα."


Πηγή: HawaiiBlog