Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

E-mail προς Instructors

Ένα νέο e-mail βρέθηκε σήμερα στην σελίδα του παιχνιδιού. Το στέλνει ο Hans Van Eeghen στους Instructors για να επιβεβαιώσουν διεύθυνση και μέγεθος T-Shirt ώστε να τα στείλουν. Στο e-mail γίνεται επίσης αναφορά σε "Επίσημες Εκδηλώσεις της Ντάρμα". Λέτε να δούμε σύντομα κάποιο τέτοιο event; Διαβάστε στη συνέχεια την μετάφραση.



Διαβάστε την μετάφραση

ΠΡΟΣΟΧΗ INSTRUCTORS
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Νάμαστε.

Συγχαρητήρια για την πρόσφατη προαγωγή σας σε "Instructor" στο Πρόγραμμα Εθελοντικής Επιστράτευσης της Πρωτοβουλίας Dharma.

Η συνεισφορά σας στα τεστ "Specialized Departmental Assessments" συγκέντρωσαν πολύ θετικές αντιδράσεις από την Επιτροπή Αξιολόγησης Εθελοντών αλλά και από αρκετούς νεοσύλλεκτους.

Σαν ανταμοιβή στις προσπάθειες σας θα προμηθευτείτε ένα επίσημο T-shirt "Instructor" της πρωτοβουλίας Ντάρμα. Παρόλο που το t-shirt είναι κυρίως για λόγους αναγνώρισης στα επίσημα event της Πρωτοβουλίας Ντάρμα, μπορείτε να το φοράτε και δημόσια άλλες φορές. Να το φοράτε με περηφάνια.

Για να στείλουμε το t-shirt θέλω επιβεβαίωση της διεύθυνσης σας αλλά και του μεγέθους του T-Shirt.

Παρακαλώ στείλτε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο στο instructor@dharmawantsyou.com με τίτλο "Mailing address and shirt size".

Νάμαστε

Hans Van Eeghen
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλίας Ντάρμα