Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Τελευταία νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Sam από Detroit: Τίποτα καλούδια από το Lost;
Ναι αρκετά κομμάτια από τον Jorge Garcia με τον οποίο τα είπαμε στα Εmmys:
Με ποιον κάνει παρέα ο Hurley αυτές τις ημέρες; « Είναι ασφαλές να πω ότι δουλεύω με ανθρώπους που είναι εκτός νησιού – μπορώ ακόμα να πω ότι δουλεύω με τον Michael Emerson, Ben. Αυτός μιλάει περισσότερο – και δεν με ευχαρίστησε ούτε μία φορά για εκείνη τη σοκολάτα». Ου, αυτό είναι χάλια!

Σχετικά με την αποστολή του Ben να φέρει όλη τη συμμορία πίσω στο Νησί; «Νομίζω ότι ο Hurley πλησιάζει σε αυτή από τύψεις γιατί έχει φύγει από τον Νησί, αλλά δε νομίζω ότι είναι στο σημείο που θέλει να πάει πίσω, ακόμα. Αλλά φαίνεται ότι το Νησί μας τραβάει πίσω, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο»

Σχετικά με τον Hurley και τους δοξασμένους νεκρούς – συζητούν ακόμα; Ο Jorge είπε «Ναι, και φαίνεται να ενοχλεί τον Hurley πια»

Τελευταίο αλλά σημαντικό, οι Oceanic 6 θα ξαναγίνουν ποτέ φίλοι; «Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καθόλου» Κλάψ…


Πηγή: E!Online