Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Νέο section στο blog

Η υπόσχεση που δώσαμε πριν λίγους μήνες για περισσότερο "The Lost Experience" γίνεται σήμερα πραγματικότητα με την δημιουργία ενός νέου section στο blog, αφιερωμένο ειδικά στο πρώτο ARG του Lost. Συγκεκριμένα η ομάδα του Find 815 in Greece μετά από σχεδόν 2 μήνες δουλειάς, κατάφερε να αναβιώσει πλήρως το θαυμάσιο αυτό παιχνίδι και να δώσει την δυνατότητα σε όσους δεν συμμετείχαν, αλλά και σε όσους συμμετείχαν σε αυτό να το παρακολουθήσουν.

Το εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο αφού αρκετές από τις σελίδες αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό που ήταν μέρος του παιχνιδιού δεν υπάρχουν πλέον. Παρόλα αυτά μετά από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να αναβιώσουμε τα πάντα και να τα παρουσιάσουμε σε εσάς.

Μέσα από σχεδόν 150 αναρτήσεις που καλύπτουν χρονική διάρκεια 5 μηνών, το νέο section καλύπτει την εξέλιξη, τους γρίφους, τα video και γενικά ότι διαδραματήστηκε την περίοδο εκείνη, φυσικά όλα στα Ελληνικά. Όλα είναι ταξινομιμένα σε μέρες ώστε να γίνεται πιο εύκολη η παρακολούθηση τους, ενώ δίνεται και η δυνατότητα παρακολούθησης ανά φάση ή ανά μήνα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή με μεταφράσεις και άλλο υλικό. Ονόματα δεν λέμε, ξέρουν αυτοί. Χωρίς αυτούς η προσπάθεια αυτή ίσως να μην είχε αίσιο τέλος.