Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Spoilers 5ης σεζόν από γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τα τελευταία νέα από τον Ryan στην Χαβάη λένε για μια σκηνή με τον Hurley στην Santa Rosa, τον Locke σε αναπηρικό καροτσάκι και ίσως τον Abaddon. Διαβάστε αναλυτικά την περισγραφή της σκηνής στη συνέχεια.

Ο Hurley αναπαύεται στην αυλή του νοσοκομείου, σε ένα παγκάκι ζωγραφίζοντας, όταν ο Locke φτάνει. Ο Locke βρίσκεται στο αναπηρικό καροτσάκι και πλησιάζει τον Hurley. Έχουν μια συζήτηση.

Σύντομα ο Hurley πηδά πάνω. Φωνάζει μια γυναίκα νοσοκόμα με το όνομα Susie. Την ρωτά “Μιλάω με ένα άτομο σε αναπηρικό καροτσάκι;”. Αυτή του επιβεβαιώνει πως ο Locke είναι εκεί.

Ο Hurley κάθετε ξανά κάτω και μιλάνε ξανά σε πιο έντονο τόνο. Ο Locke τελικά δείχνει πάνω από τους ώμους του κάποιον. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτός στέκεται κάπου κοντά ή αν κάθετε σε ένα μυστηριώδες μαύρο αμάξι παρκαρισμένο σε απόσταση. Από τα συμφραζόμενα και το όλο στήσιμο στην σκηνή, πιθανόν ο Locke να δείχνει τον Abaddon.

Ο Hurley πετάγεται ξανά πάνω ενοχλημένος. «Τι; Δεν ξέρεις; Είναι διαβολικός!». Μετά βάζει τα χέρια στα αυτιά του και φωνάζει «Δεν το ακούω αυτό! Αυτό δεν συμβαίνει!». Καλεί την Susie. «Είμαι έτοιμος να φύγω τώρα!».

Η Susie παίρνει τον Hurley από το χέρι και τον οδηγεί πίσω στο νοσοκομείο, αφήνοντας πίσω τον Locke.

Πηγή: HawaiBlog,DarkUfo