Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Νέα από τον Ausiello και το Κάστινγ 5ης Σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τα spoilers

Νέο μυστήριο του Lost: Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;
Η Reiko Aylesworth δεν θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα να κρατήσει το στόμα της κλειστό όταν πρόκειται για το μεγάλο μυστήριο που περιβάλλει τον νέο της χαρακτήρα στο Lost, την όμορφη και χαρισματική Amy. Αλλά δεν είναι η εντολή σιωπής που της επιβλήθηκε από την σιδερένια γροθιά των παραγωγών της σειράς που την αποτρέπει από το να τα πει όλα. Είναι το γεγονός ότι…λοιπόν, μπορεί μετά βίας να ξεμπλέξει τις στροφές στην πλοκή. «Ξέρω τη σειρά, αλλά πρέπει να πω ότι δεν μπορούσα να παρακολουθήσω όλα όσα μου έλεγαν», ομολογεί η ηθοποιός, καλύτερα γνωστή για τον ρόλο της στο 24 ως η τελευταία διευθύντρια CTU, Michelle Dessler. «Αλλά όπως ακούγεται θα είναι σπουδαίο πράγμα. Είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνω κάτι άλλο από το να παίρνω φακέλους ανθρώπων και να κουβαλάω ντοσιέ (όπως στο 24)»
Μία θεωρία που κυκλοφορεί είναι ότι η Amy, που θα μας συστηθεί στη διάρκεια της πέμπτης σεζόν της σειράς (πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου) θα αποκαλυφθεί ότι είναι κάποια από τις πρώτες μέρες της Πρωτοβουλίας Dharma. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει τη φήμη ότι ο Ben (Michael Emerson) μετέφερε το νησί και τους όλους τους κατοίκους του πίσω στην δεκαετία του 70 στο φινάλε του περασμένου Μαΐου.
Τουλάχιστον η Aylesworth μπορεί να πει με σχετική βεβαιότητα ότι η ερωτική ζωή της Amy θα είναι περίπλοκη. «Υπάρχει σίγουρα κάποια διαμάχη με τους διεκδικητές», μας πειράζει. Περίμενε ένα δευτερόλεπτο – διεκδικητές, στον πληθυντικό; Πόσο κυριολεκτική θα είναι η απεικόνιση της δεκαετίας του 70; «Προφανώς, θέλουμε αυτό να είναι έκπληξη» λέει ο αποκλειστικός παραγωγός Carlton Cuse. «Ας πούμε ότι ο ρόλος της είναι πολύ συναισθηματικός»


Oι τελευταίες πληροφορίες από το κάστινγκ αναφέρουν ότι:

Ζητούνται άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί – μέλη του Συνδικάτου Ηθοποιών-, ηλικίας από 25 έως 45 που μιλούν ΑΠΤΑΙΣΤΑ Tagalog. Προηγούμενη εμπειρία καθώς και δυνατότητα να κάνουν Βρετανική προφορά είναι επιπλέον.

Η Tagalog είναι μία από τις κύριες γλώσσες που χρησιμοποιούνται στις Φιλιππίνες


Πηγή:DarkUfo