Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Τελευταία νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Ξέρω ότι είσαι μεγάλος θαυμαστής της Reiko Aylesworth, γι αυτό μου χτυπάει ως παράξενο που δεν έχεις πει μια κουβέντα γι την ένταξή της στο Lost. Τι δεν μας λες; Robert
Πάρε το επόμενο τεύχος του EW που πωλείται την Παρασκευή. Όλα θα αποκαλυφθούν τότε – συμπεριλαμβανομένων και των γραμμάτων που λείπουν σε αυτό το κουίζ των αστερίσκων. Είναι **** ******!

Έχεις τίποτα για το Lost; Η μεγάλη αναμονή με σκοτώνει. Ana Maria
Μόνο 70 ημέρες ακόμα μέχρι την πρεμιέρα της έκτης σεζόν (?!)! Για να σε βοηθήσω να περάσει η ώρα εδώ είναι μερικές πληροφορίες για τον σχηματισμό ενός τρίο καινούργιων ηθοποιών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο: O Phil είναι ένας σκληρός τύπος που δουλεύει στην ασφάλεια εταιρείας, ο Jerry είναι είναι ο διασκεδαστικός συνάδελφός του και ο γιατρός είναι, εμ, ένας χίπης γιατρός που βρίσκει τον εαυτό του σε μια κατάσταση για την οποία καμία ειδίκευση δεν θα μπορούσε να τον προετοιμάσει. Η θεωρία του δικούς μας Doc Jensen «Ο Phil και ο Jerry δουλεύουν στην «ασφάλεια εταιρείας», ε; Και ο γιατρός είναι «χίπης»; Υποθέτω: Flashback στο Purge. O Phil και ο Jerry είναι στρατιώτες της Dharma, επιφορτισμένοι με την προστασία της περίεργης επιστημονικής φυλής από τους «Hostiles/Others» Φυσικά, ξέρουμε ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς, καθώς ο προδότης Ben βοηθάει να ρίξουν αέριο στο χωριό. Ίσως η «κατάσταση έξω από την ιατρική του πείρα» στην οποία ο γιατρός βρίσκει τον εαυτό τους είναι ο αγώνας απέναντι στον χρόνο για να σώσει τους συνανθρώπους του από την έκθεση στο αέριο» Ευχαριστώ Doc! Τα 20$ συνδρομή είναι στο ταχυδρομείο!


Πηγή: EW