Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Τα αποτελέσματα είναι εδώ - H Dharma;

Απ΄ ότι φαίνεται άλλαξαν τα πλάνα στον σχεδιασμό του παιχνιδιού και η δημοσίευση των αποτελεσμάτων έγινε περίπου ένα μήνα νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Αν κάποιος λοιπόν κάνει Log-in στην σελίδα του παιχνιδιού, μπορεί να κατεβάσει το pdf αρχείο με τα αποτελέσματα των test αλλά και την θέση που αποκτά μέσα στην Dharma.



Παράλληλα με την δημοσίευση των αποτελεσμάτων, πήραμε και ένα νέο e-mail από το οποίο μαθαίνουμε πως τα σχέδια της Dharma άλλαξαν λόγω της οικονομικής κρίσης. Η Dharma πουλήθηκε στους παραγωγούς του Lost και ο Van Eeghen βρήκε δουλειά διευθυντή πωλήσεων σε μια εταιρία αυτοκινήτων στο Dubai. Νεώτερα για το παιχνίδι περιμένουμε από τους Damon Lindelof και Carlton Cuse. Την μετάφραση του e-mail μπορείτε να την διαβάσετε στη συνέχεια.

Διαβάστε την μετάφραση

Νάμαστε.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως οι εγγεγραμμένοι νεοσύλλεκτοι μπορούν να κάνουν Log-in στη σελίδα και να κατεβάσουν τον προσωπικό Φάκελο Αξιολόγησης Εθελοντών που περιέχει τα αποτελέσματα των τεστ και την θέση σας στην Πρωτοβουλία Dharma.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ προσωπικά εκ μέρους όλων στην Πρωτοβουλία Ντάρμα για την σκληρή δουλειά και αφοσίωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης.
Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα σας. Εμείς είμαστε σίγουρα. Τα τεστ ήταν πολύ ανταγωνιστικά και η ικανότητα που επιδείξετε ήταν αρκετά μεγαλύτερη των προσδοκιών μας.

Τώρα που έχετε στην κατοχή σας τα αποτελέσματα, είμαι σίγουρος πως θα ρωτήσετε την προφανή ερώτηση: «Και μετά τι;»

Το σχέδιο μας ήταν πως μαζί θα μπορούσαμε να αρχίσουμε μια λαμπρή περιπέτεια: Την αποκατάσταση της Πρωτοβουλίας Ντάρμα χρησιμοποιώντας το ατελείωτο ταλέντο των απίθανων νεοσυλλέκτων μας. Οραματιστήκαμε όχι απλά να εκπληρώσουμε παλαιούς ξεχασμένους στόχους, αλλά να πάρουμε την Πρωτοβουλία Ντάρμα σε ένα νέο επίπεδο σαν οργανισμό, προωθώντας την ειρηνική, κοινωνική και τεχνολογική πρόοδο όλης της ανθρωπότητας.

Μετά κτύπησε η οικονομική κρίση.

Δυστυχώς οι ευεργέτες μας δεν έμειναν ανεπηρέαστοι από αυτή την κρίση. Για την ακρίβεια, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως πολλά από τα λεφτά που προορίζονταν για την δουλειά της νέας Πρωτοβουλίας Ντάρμα, δεσμεύτηκαν λόγο υψηλών χρεών σε υποθήκες. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί επειδή, λυπάμαι που το αναφέρω, οι αρχές που αντιπροσωπεύουν τους ευεργέτες μας – τους εργοδότες μου – αγνοούνται. Βασιζόμενοι στους λογαριασμούς που ακόμα έρχονται στο γραφείο μας, πιστεύουμε πως είναι κάπου στην Νότιο Αμερική.

Αυτή η αντιστροφή της τύχης, μας έχει αναγκάσει να εγκαταλείψουμε τα φιλόδοξα σχέδια μας. Για την ακρίβεια, χωρίς χρηματοδότηση, η Πρωτοβουλία Ντάρμα, αναγκάστηκε να πάρει την μόνη λογική απόφαση που είχε διαθέσιμη: Πουλήσαμε την Πρωτοβουλία Ντάρμα, στην τηλεοπτική σειρά LOST.

Και ενώ αυτό μπορεί να κτύπησε κάποιους από εσάς σας σαν κεραυνός εν αιθρία, ο λόγος για αυτό ήταν απλά πως ήταν οι μόνοι πλειοδότες. Σαν ο μόνος υπάλληλος της Πρωτοβουλίας Ντάρμα που δεν έφυγε από την χώρα, νιώθω πως τουλάχιστον η σειρά θα μπορέσει να κρατήσει το πνεύμα της Πρωτοβουλίας Ντάρμα ζωντανό στην συνείδηση του κόσμου, μέχρι τότε που μια αναστροφή στην οικονομική μας τύχη συμβεί.

Είναι με βαριά καρδιά που πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Παρά την θερμή μου αφοσίωση στην αποστολή της Πρωτοβουλίας Ντάρμα, η πραγματικότητα ενός διαλυμένου γάμου, μεγάλα χρέη σε καζίνο και μερικές αβάσιμες κατηγορίες της αστυνομίας, απαιτούν να αλλάξω την παρούσα μου κατάσταση. Είναι με μεγάλο ενθουσιασμό που σας ενημερώνω για την επικείμενη δουλειά Ανώτερου Διευθυντή Πωλήσεων σε μια μεγάλη πολυεθνική πώλησης αυτοκινήτων στο Dubai. Έχω απολαύσει την σύντομη συνεργασία μας περισσότερο από ότι μπορώ να εκφράσω, και αν κάποτε βρεθείτε στην Μέση Ανατολή και χρειάζεστε αυτοκίνητο, στείλτε μου ένα e—mail για μια σπέσιαλ «Τιμή Ντάρμα».

Εντωμεταξύ θα ακούσετε σύντομα νέα από τους παραγωγούς του LOST Damon Lindelof και Carlton Cuse. Θα σας εξηγήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια για την Πρωτοβουλία Ντάρμα και πως αυτό μπορεί να σας επηρεάσει.

Σας ευχαριστώ και πάλι προσωπικά, για την ακούραστη υποστήριξη και στήριξη σας. Εύχομαι τα μονοπάτια μας να συναντηθούν ξανά κάποια μέρα. Στο μεταξύ ας σας καθοδηγεί το πνεύμα του νησιού.
Νάμαστε.

Hans Van Eeghen
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλίας Ντάρμα


Επίσης, στον κώδικα του e-mail υπάρχει το εξής μήνυμα <-- DSAqandaatgmaildotcom -->. Αν κάποιος στείλει ένα e-mail στην διεύθυνση DSAqanda@gmail.com παίρνει την εξής απάντηση:

"Dharma Special Access με τους Damon Lindelof και Carlton Cuse Έχετε ερώτηση για τους δημιουργούς του LOST; Στείλτε την ερώτηση σας μαζί με το όνομα και την πόλη καταγωγής σας και αν επιλεγεί οι Damon και Carton θα την απαντήσουν στο DSA Anouncement. Αυτό αν δεν είσασταν κακοί Μαύροι Κύκνοι"

4 σχόλια:

Peter Z. είπε...

paidia egina brick layer!!! ELEOS!!!! ktistis!!!!

xifomaxos είπε...

Κτίστης της Dharma όμως :D Eίσαι white ή black swan?

Peter Z. είπε...

black swan!!!! Den ekana deutero logariasmo gia na gino white!! mallon ekana kai ksexasa ton kodiko!! xaxa

xifomaxos είπε...

Kαι εγώ Black Swan και Proof Reading.
Ως White Swan έγινα μάγειρας :P