Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Πληροφορίες από τα Γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Κάποιοι τουρίστες στην Χαβάη βρέθηκαν στον καταρράκτη που είχε γυριστεί η σκηνή της Kate με τον Sawyer και ο ναυαγοσώστης εκεί τους αποκάλυψε ότι πρόσφατα έγιναν στο ίδιο σημείο γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν. Στη σκηνή που γυρίστηκε ο Jack πηδάει από την κορυφή του καταρράκτη και κολυμπάει προς τον Hurley που στέκεται στην άκρη παίζοντας κιθάρα. Επίσης υπάρχει και μια θήκη κιθάρας να επιπλέει. Μετά κολυμπάει προς την αναίσθητη μάλλον Kate. Ξαφνικά ο Jin βγαίνει από τη ζούγκλα κρατώντας όπλο και φορώντας στολή της Dharma. Ο Jack λέει "Jin;" και ο Jin κατεβάζει το όπλο του μπερδεμένος.

Επίσης σύμφωνα με μια άλλη πηγή του DarkUfo, ο Sayid θα πυροβολήσει έναν κύριο χαρακτήρα αλλά όχι με τον τρόπο που περιμένουμε.


Πηγή:DarkUfo