Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Nέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Ο παραγωγός Eddy Kitsis αποκαλύπτει ότι θα μάθουμε περισσότερα για τις διαφορές ανάμεσα στον Hurley και στον Miles που και οι δύο επικοινωνούν με τους νεκρούς. "Ο Hurley φαίνεται να βλέπει πραγματικά νεκρούς ανθρώπους, και ο Miles φαίνεται να μπορεί μόνο να τους ακούσει. Θα έλεγα ότι και οι δύο έχουν μοναδικές ιδιότητες και αυτή η ερώτηση του πως διαφέρουν μπορεί να εξερευνηθεί μέχρι το τέλος της σειράς."

Μιλώντας για νεκρούς ο Eddy λέει ότι το επόμενο σενάριο τους (με τον Adam Horowitz) είναι το επεισόδιο της 11 Φεβρουαρίου. " To επόμενο δικό μας είναι το πέμπτο, Τhis Place is Death. Είναι έντονο και νομίζω ότι θα αρέσει στους θεατές." Ο Adam λέει " Είναι πολύ μπερδεμένο για να πούμε ποιανού κεντρικό είναι, αλλά στο μυαλό μας θα είναι πιο ενδιαφέρον αν το δείτε κατευθείαν."


Πηγή:E!Online