Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Νομίζεις όχι ο κάπως σημαντικός χαρακτήρας που θα σκοτωθεί αυτή τη σεζόν στο Lost θα μπορούσε να είναι η Juliet; Σε παρακαλώ πες όχι. Μου αρέσει. Μichelle
Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Όχι η Juliet θεωρείτε σημαντικός χαρακτήρας όχι «κάπως σημαντικός», έτσι πιστεύω πως είναι ασφαλής. Σε άλλα νέα του Lost, το φινάλε της σεζόν θα μας συστήσει δυο, πιθανόν επανεμφανιζόμενους χαρακτήρες: Τον Jason έναν πρώην στρατιώτη του οποίου ο σεβασμός τον κάνει έναν γεννημένο Pied Piper, και τον Samuel έναν J.R. Ewign (εκτός του Stetson, της προφοράς και της μεθυσμένης γυναίκας) του οποίου η ημέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς την κατάκτηση μιας εταιρείας.

Είναι η Penny νεκρή στο Lost; OMFG, αυτό μου κάνει αυτή η σειρά! Gaby
Από την άλλη η Penny σίγουρα είναι στην κατηγορία «κάπως σημαντικός». Και περισσότερο σημαδιακό από τον μεγάλο στόχο στο μέτωπό της είναι το γεγονός ότι η ηθοποιός που την παίζει, η Sonya Walger, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πιλότο του ABC, που καθώς πρέπει ήδη συγκεντρώνει συγκρίσεις με το Lost. Η σειρά λέγεται Flash Forward και είναι βασισμένη στον αποκαλυπτικό τόμο του Robert J. Sawyer που χρονογραφεί το μαζικό χάος που έρχεται όταν όλοι στον πλανήτη βιώνουν ένα black out για 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα. Το μέρος του flash forward εφαρμόζεται στο όραμα του μέλλοντος που όλοι βιώνουν στη διάρκεια του blackout. Αλλά ακόμα και αν το ABC δώσει εντολή για να προβληθεί η σειρά, όπως περιμένουν οι περισσότεροι, αυτό δε σημαίνει ότι η Walger έχει τελειώσει με το Lost. Μάλλον το αντίθετο. Και όπως ένας καλά τοποθετημένος μέσα στο Lost μου λέει «θα είναι και στις δύο σειρές»


Πηγή:EW